Algemeen

Nikki sluit zich 12 uur op in een hokje van 1 bij 2 meter

Door Gilsing lokale media

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Nikki Collette, 26 lentes jong en woonachtig in Roermond. In het dagelijks leven ben ik intercedent bij een Uitzendbureau.

Iets voor een ander betekenen vind ik erg belangrijk vandaar dat ik me inzet voor Stichting Free a Girl.

Free a Girl heeft al meer dan 4000 meisjes en jongens bevrijd en met onze hulp kan Free a Girl nog meer meisjes en jongens uit de gedwongen prostitutie halen, en zorgen dat mensenhandelaren veroordeeld worden!

Deze stichting raakt mij omdat ik in mijn eigen omgeving heb meegemaakt wat mishandeling en verkrachting doet met de vrouwen en meisjes die dit hebben meegemaakt. Het doet de mensen die van hen houden veel verdriet of is er onbegrip voor hun situatie. In Nederland zijn er instanties die klaar staan om deze meisjes en jongens op te vangen en hen te begeleiden. Helaas is dit in vele andere landen niet het geval en zijn er veel te veel misbruikte vrouwen, meisjes en jongens die geen hulp krijgen. Je moet er toch niet aan denken dat een klein kindje of jong meisje wat zich niet kan verdedigen dagen of maanden wordt opgesloten in een donker hok en meerdere keren per dag wordt misbruikt door volwassen mensen!

Om een statement te maken tegen kinderprostitutie laat ik mezelf 18 mei samen met andere deelnemers 12 uur lang opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter in de LocHal in Tilburg. Deze hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen.

Dit is de 9de editie van Lock me Up, maandag 13 mei tot en met zondag 19 mei 2019, staan er bij restaurants en bedrijven door heel Nederland deze hokjes. 

Met alle liefde draag ik een steentje bij om de gedwongen prostitutie te stoppen! Ieder meisje en jongen verdient een vrij leven zonder gedwongen prostitutie en mishandeling!

Steun jij samen met mij dit mooie doel? Help mij dan een hokje in!
Mijn doel is om €2500,- te verzamelen.
Heb je nog vragen aan mij? Neem dan gerust contact met me op!

Ik ben je dankbaar!

Liefs Nikki

https://www.lockmeup.nl/nikki-collette-2

 

|Doorsturen