Algemeen

Historie en MODERNE bouw komen samen in BIJZONDERE H&M-WINKEL IN Roermond

Door Gilsing lokale media


De H&M-vestiging aan de Varkensmarkt in Roermond opent donderdag 22 maart haar deuren. Voor H&M wordt dit een bijzondere opening: tijdens de bouw van de winkel werden archeologische vondsten gedaan. In de winkel bevinden zich Middeleeuwse opgravingen en restanten van kelders die teruggaan tot het einde van de dertiende eeuw. De winkel is uniek door haar historische details, die op verschillende plekken en op prachtige wijze te bewonderen zijn door het winkelende publiek.

 

Prachtige balans Dat het gaat om een bijzonder pand blijkt wel door alle historische elementen die nog in takt zijn gelaten. Zoals bijvoorbeeld het voorste gedeelde van de winkel, waar de prachtige architectonische kenmerken te zien zijn. Maar ook op twee verschillende plekken in de winkel liggen vondsten van restanten uit de middeleeuwen. Deze zijn afgeschermd met glas, maar gewoon te zien voor het winkelend publiek. Oude stenen en patronen benadrukken de oude kelder, die achterin de winkel te vinden is. De historische elementen vormen een prachtige balans met het nieuwe interieur -zoals de gloednieuwe roltrappen en de ledverlichting.

Fashionparadijs De nieuwe winkel biedt een ruim assortiment onder één dak. Naast de herencollectie wordt de Divided-collectie aan deze winkel toegevoegd, H&M’s jongerencollectie. De volledige damescollectie, waaronder H&M Mama en H&M+, ontbreken ook niet. Hiermee wordt de H&M-winkel in Roermond - met een winkelvloer van 2090m² - het fashionparadijs voor iedere klant.

Mooiste winkel “We hebben in Nederland al veel mooie H&M-winkels mogen openen, maar de opgravingen die gevonden zijn tijdens de verbouwing in Roermond, maken dit tot wel een hele bijzondere. We hebben iets speciaals kunnen neerzetten met veel respect voor de historische elementen. Het resultaat is een prachtige winkel met een uniek eigen design dat volledig past bij onze collecties. Ik ben dan ook heel blij dat we onze klanten uit Roermond de mogelijkheid kunnen bieden te shoppen in een van de mooiste H&M-winkels in Nederland”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

Gratis shoptegoed
De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 22 maart om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle klanten die lid zijn van H&M Club 15% korting op een item naar keuze. Verder zijn er activiteiten als het maken van een speciale polaroidfoto en een ballonnenartiest aanwezig.

Laat fashion geen vuilnis worden H&M biedt altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 25 maart dubbele kortingsbonnen. 

Openings facts
Wanneer: 22 maart 10:00 uur
Waar: Varkensmarkt Roermond
To do: de eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro.
Activiteiten: polaroidfoto en ballonnenarties

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Fietsendrager voor trekhaak

  Te koop fietsendrager Twinny Load voor op trekhaak. In goede staat. Tegen elk aannemelijk bod. Lees meer
 • Headline 1

  DIRK SCHEELE VRIJKAARTEN

  4 vrijkaarten(toegangsbewijzen) voor Kinderpopster/Kinderheld Dirk Scheele, hij is bekend van Nickelodeon. Voor kinderen vanaf 2 jaar. Ze zijn 15,00 euro per stuk. Zondag 30 september is hij in Sittard in de Domijnen om 14.30 uur.Ik hoef niet de hoofdprijs.Een leuk bod ga ik mee accoord. Lees meer
 • Headline 1

  Hp ProDesk 400 G1 i5 4570 8Gb 500Gb HDD Nvidia NVS 315!

  Hp Prodesk 400 G1 SFF. Mooie en degelijke pc voor alledaagse software geschikt. Deze computer is voorzien van een nieuwe Nvidia Quadro NVS 315 grafische kaart geschikt voor twee beeldschermen. Windows 10 PRO is opnieuw geïnstalleerd en legaal geactiveerd! Specificaties: Intel quad core i5 4570 3.2Ghz Turbo 3.6Ghz 8Gb DDR3 1600Mhz geheugen Seagate 500Gb 7200rpm HDD Nvidia Quadro nvs 315 1Gb Multi Dvd brander 2x Usb 3.0 6x Usb 2.0 Audio in- uitgang Ethernet 1Gbps Werkend te zien bij ophalen! Lees meer
 • Headline 1

  koker profiel div maten

  verschillende koker profielen maten 10x10 lengte 2,50m 10x8 lengte2,85 11x11 lengte 4,25 12x6 lengte 5,30 10x4,5 lengte3,00 8x4 lengte 3,30 Lees meer
 • Headline 1

  Philips blender

  Philips blender HR 2100, 400 Watt, inhoud 1,25 liter Lees meer

Laatste reacties