Algemeen

20 en 21 juli 2019 – 3e Berger Dorpsfeest

Door Gilsing lokale media

Zoals u wellicht heeft vernomen, wordt dit jaar, voor de 3e keer, het Berger Dorpsfeest georganiseerd. Na het wegvallen van drijvende kracht Jos Wolter, hebben we met een aantal vrijwilligers, samen met Hilly, de draad opgepakt en gaan we er een gezellig feest voor jong en oud van maken.
Het dorpsfeest is ontstaan omdat de opkomst voor de kermis de laatste jaren sterk gedaald was en het tijd werd voor “iets nieuws”. Met het Berger Dorpsfeest proberen we de kermis voor het dorp en zeker voor de kinderen te behouden. Volgende week is het zover en zal op zaterdag 20 en op zondag 21 juli weer veel te beleven zijn op en rond de bekende locatie op de parkeerplaats naast de sporthal in “os Berg”.
De kermisexploitanten zijn hier zeer positief over en hebben aangeboden om met meer attracties naar St Odiliënberg te komen. Buiten de kermisattracties staat er natuurlijk weer een feesttent waarin de nodige activiteiten plaats vinden. Hier bent u van harte welkom voor een hapje en een lekker drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:

• Zaterdag vanaf 14.00 kermis en 's avonds vanaf 20.00 uur feest met de “Colourfull Swing Band”. Deze band brengt de grootste hits uit de jaren ’70 – ‘80 op geheel eigen over de bühne, en kan en mag er gezellig “gediscodanst” worden.
• Zondag vanaf 11:00 uur is de feesttent weer geopend met ‘s middags koffie met vlaai van 14.00 tot 16.00 uur voor de speciale prijs van 1 bon!!.
• Vanaf 14.00 uur is live muziek aanwezig van een leuke band en is er gratis schminken voor de kinderen. Het schminken wordt verzorgd door “Altied Sjiek” met dit jaar als extraatje….. glitter tattoos !
• De door de kinderen ingekleurde kleurplaten uit de Roerecho kunnen tot uiterlijk 14.00 uur worden ingeleverd. Om 15.00 uur zullen we de alle ingeleverde kleurplaten belonen met een echte “kermis traktatie” dus zorg dat je aanwezig bent om je prijs in ontvangst te nemen.
• Het feestprogramma zondag zal omstreeks 19.00 uur afgerond worden.

De parkeerplaats is vanwege het 3e Berger Dorpsfeest afgesloten vanaf woensdag 17 juli t/m woensdag 24 juli a.s. Vanaf donderdag 25 juli is de parkeerplaats weer beschikbaar.

We hopen u te ontmoeten op de “Berger Dorpsfeesten”

Met vriendelijke groet,

Café-zaal de Bergerac Hilly Wolter en alle vrijwilligers

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties