Algemeen

Workshop: Kennis maken met Mindfulness bij Bibliocenter


Mindfulness gaat over het trainen van de aandacht en de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Het biedt rust en kalmte in de hectiek van alledag in het soms zo drukke leven. Maak nu kennis met mindfulness bij Bibliocenter in Heel. Maandag 30 september van 19.30 tot 21.30 uur is er een workshop. Deelname per workshop is € 5,00 voor leden en € 6,00 voor niet-leden. Aanmelden op www.bibliocenter.nl. Het adres van de bibliotheek is Sportparklaan 56 in Heel.

Leef bewust
Mindfulness is een vorm van aandachttraining. De kern ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat er nu gebeurt en zich in je afspeelt. Het is wetenschappelijk bewezen effectief in het kader van stressreductie en het is een vaardigheid waarvan je je hele leven plezier kunt hebben.

Kom luisteren en doe mee met de workshop. De workshop wordt verzorgd door Irma de Bont van SveaVita Mindfulness Studio Weert. Hierbij wordt ook het bordspel Mind Your Step ingezet. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Einde bericht
Voor meer informatie: Marij Scholte-Crompvoets, programmamaker Bibliocenter
T: 088-2432045 E: m.scholte@bibliocenter.nl

|Doorsturen