Sport

Vakantie, herinneringen.


Zondag 12 augustus vond de 42e editie van de Monschau Marathon plaats. 11 jaar lang waren daar kleinere en grotere groepen Grenslaupers aanwezig om de hele marathon solo of de estafettemarathon (in 2, 3 of 4 tallen) af te leggen. Voor het 2e jaar achter elkaar geen Grenslaupers meer erbij. Nieuwe uitdagingen werden gezocht en heel vaak gevonden. Als herinnering aan de deelnames een foto van een van de Monschau Marathons bij dit artikel.
Vanwege de vakantieperiode zijn veel Grenslaupers op hersteltrainingskampen in Nederland, Duitsland, Griekenland, België, Frankrijk of nog anders en genieten van rust, geen wedstrijden, geen schema’s. Vandaar ook weinig uitslagen, behalve van ….. Michel Hoeken. Hij nam (ondanks vakantie) deel aan 2 hardloopevenementen deze week. Op 8 augustus de Krimstrandloop op Texel in De Cocksdorp, 8 km in 0:50:27 en op zondag 12 augustus in Veldhoven aan de trimloop van GVAC. Daar koos hij voor 12,6 km. Die legde hij af in 1:14:53. En dat bij de toch weer stijgende temperaturen op die dag.
Een selecte kleine groep Grenslaupers was in Stramproy bij het Vosseven te vinden voor een trainingsrondje op eigen gelegenheid of om de nieuwe parcoursen voor de Grenslaup Vosseven uit te zetten. Na afloop konden zij genieten van de nieuwe fontein die in het Vosseven geplaatst is.
Zoek je een leuke club en heel goede begeleiding? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen