Sport

PIH, Grenslaupers en Gastlopen.


PIH. We gebruiken deze eigen bedachte afkorting maar even om uitdrukking te geven aan wat heel veel Grenslaupers beleven, Plezier In Hardlopen. Dat is één van de drijfveren om gemotiveerd te blijven om deze sport, vrijetijdsbesteding, levenshouding te kunnen beoefenen. Na een gezellig weekend in de Duitse Eiffel 2 weken geleden, de pittige Singelloop in Weert, de afgelasting van de BBBB in Bemelen afgelopen zondag dit weekend de deelname van een aantal Grenslaupers aan de Hema IJzeren Man loop in Weert. Heel fijn loopweer, altijd een grote groep Grenslaupers aan de start, altijd plezier onder het lopen, altijd gezelligheid na afloop. Zo kon je Lila Joseph ontmoeten, Martin Strijbos, Johan Breukers, Sonja van Melick en.. en..
Ook weer bezig zijn de gastlopen! Aanstaande dinsdag is er ook weer een. Graag meedoen? Gewoon komen, aangeven welke afstand je wilt doen en met de groepen meegaan.
Ook beginnen met hardlopen of loop je al een tijdje hard (of minder hard)? Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties