Algemeen

ZijActief Kelpen-Oler: Creatieve Avond en Poetsen Kerk


•SCHUILT ER EEN PICASSO IN JOU?
Woensdag 27 maart a.s. gaan we creatief aan de slag. Kom je ook? We starten om 20.00 uur in het Trefcentrum. Breng witte porseleinen voorwerpen mee die wel een vrolijke opfrisser kunnen gebruiken. We gaan namelijk porselein schilderen!
Je hebt vast nog wel ergens een of meer witte porseleinen bekers of borden in de kast staan. Hoe leuk is het om daar jouw unieke kunstwerk van te maken? Kom ook en leef je uit!
Deze keer verzorgt Annemarie de Vocht de avond. Annemarie vindt het superleuk om jullie te begeleiden en voor de nodige creatieve inspiratie en lol te zorgen. Haar motto: gewoon beginnen en plezier hebben. Dat is veel belangrijker!
Breng zelf de witte porseleinen voorwerpen mee die je wilt opfrissen. En een zwarte viltstift (niet watervast). Voor schilder- en tekenmateriaal zorgen wij. Wil je een vriendin meebrengen? Dat kan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
OPGEVEN VOOR DE CREATIEVE AVOND KAN TOT VRIJDAG 22 MAART.
De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Dit bedrag graag overmaken naar bankrekeningnr. ZijActief Kelpen-Oler: NL15 RABO 0113990790 o.v.v. Creatieve avond 27 maart, voor- en achternaam. Betalen is opgave!
Betaal je liever contant? Dat kan op de avond zelf. Vergeet dan niet om je op te geven bij Tinie van Heur: telefoon 0495-651899 of tinievanheur@hetnet.nl. En laat ook even weten of je iemand meebrengt. De kosten voor die persoon zijn € 17,50

•Poetsen van de Sint-Liduinakerk
Al vele jaren is het poetsen van de kerk voor Pasen een van de activiteiten van ZijActief
Ook dit jaar willen we jullie vragen om een paar uurtjes te helpen; deze klus is zo geklaard als we met voldoende dames zijn.
We gaan poetsen op maandagavond 8 april en dinsdagavond 9 april vanaf 19.00 uur. Daarna is er koffie/thee met wat lekkers. Ook als je wat later wil komen ben je welkom.
Opgeven voor dinsdag 26 maart bij Jeanne Raemakers via de app of tel. nr. 0495-651909 en laat weten welke dag je komt. Alvast bedankt voor de medewerking.
|Doorsturen