Algemeen

Wekelijkse bijeenkomst voor hulp bij iPad en iPhone.


Senioren kunnen tijdens één of meerdere van deze zes bijeenkomsten terecht met allerlei vragen over het gebruik van iPad of iPhone. De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagmorgen van 9.00 – 11.30u. in “de Laeskamer” in het voormalige gemeentehuis aan de Markt in Swalmen.

Elke ochtend wordt er één centraal thema behandeld en daarna is er tijd voor het stellen van vragen. De centrale thema’s op de onderstaande data (allemaal vrijdagochtenden) zijn:

25 okt:
Bediening apparaat (3 toetsenborden, accenten typen, tekst inspreken, enz.)

01 nov:
Alles over de Apple Apps ( zoeken, gratis Apps , kopen, enz.)

08 nov:
E-mailen (accounts, sturen, ontvangen, mappen maken, wissen, enz.)

15 nov:
Wijzigingen in de App INSTELLINGEN aanbrengen is niet zonder gevaar!

22 nov:
Wat is handig aan de Apps van You Tube, Google, Spotify (gratis), enz.

29 nov:
Foto’s en video’s maken, bewerken, versturen enz.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor senioren uit Swalmen (ook oud-cursisten aan eerdere iPad trainingen kunnen deelnemen). De eigen bijdrage voor elke bijeenkomst bedraagt € 4,- .
Voor dat bedrag krijgt u een interactieve les, hoogstwaarschijnlijk antwoord op uw vragen en behalve een kop koffie/thee in de pauze tevens een handleiding op papier bij het thema dat tijdens die dag centraal staat.

U brengt uiteraard uw eigen opgeladen iPad of iPhone (inclusief het Apple-ID) mee naar de Laeskamer. U dient wel in het bezit te zijn van een IPAD 3 of nieuwer. Wat de Iphone betreft, is een iPhone 5 of hoger een voorwaarde om zinvol deel te kunnen nemen!

U kunt zich tot 11 oktober aanmelden voor één of meerdere bijeenkomsten bij Jack van Gerven (telefoon: 06-37339855
E-mail: clsswalm@gmail.com). In mail/sms graag uw telefoonnummer vermelden.

Bij het telefonisch aanmelden is het handig uw eigen iPad of iPhone bij de hand te hebben, zodat de cursusleider door middel van enkele eenvoudige handelingen kan achterhalen welke iPad/iPhone u in bezit hebt.
|Doorsturen