Algemeen

VASTELAOVESDINSDIG BOEREBROELOF IN DE FEES-TENT !!

Door Gilsing lokale media

Op vastelaovesdinsdig 5 meert waerd de 35ste Boerebroelof gehaaje in de fees-tent in de Haöfkens. Veur beginne mit de Trouwerie om ellef menute euver twee en aansjloetend aan de Trouwerie is de recepsie. Dit alles vindj plaats mit muzikale ongersjteuningvan os kapel ’t Kump Waal.

De teks is dit jaor gesjreve door nemes minder es oze Bode Leon van Jan de kleine aaje Mulder en Rie van Hendriks Hegger oet ut Sjoolsjtraötje (Leon Hendriks). Getrouwd waerd auch door de Bode en natuurlik oze Burgemeister Lotte van Wien van Leppers Pietje de meubelmaker van de Hoogsjtraot en van Agnes van Jentjens Jan de slegter van de Meisterswaeg (Lotte Sillen-Leppers ).
De Broed GINNY VAN RIA VAN FUSERS PIET EN EGGELS TO EN VAN TJEU VAN PIERKE VAN WATRIN EN LIES VANNE RUIJT( GINNY WATRIN) zal deze middig haopelik ut jaowaord gaeve aan de Broedegom PETER VAN TON VAN TREPELS JER EN RIEK VAN KUUKSE PIET( PETER TREPELS ).
De eljers vanne Broed ( SONJA THOMASSEN en GERARD OLDE ) en Broedegom (FRANK en LINDA TUMMERS ) en auch de getuuge ( NICOLE DE GROOT en CLAUDIA SCHOUTEN ) en de sökker-tante ( NICOLE GIEBELEN ) zôlle der zeker op lette dèt ein en anger op ein gooi en fatsoenlikke meneer verlaop.
Natuurlik zaole tevens auch alle hoogheden van dit jaor aanwezig zin.
Verder haope veur dèt der veul Zjwamer miense de waeg nao de TENT weite te vinje, want ’t waerd zeker weer ein sjentig sjoon en gezellig fees. De meziek is in henj van DJ Noud en rondj de klok van 20.00 oer höbbe veur nag ein heel sjoon optraeje van DUO “OP OS’’.
Auch waerd der dit jaor weer ut sjtoets-griepe gedaon.
Natuurlik is ter auch weer de bekènde Tombola mit es hoofpries ein ½ verke, gesjonke door Boerderijwinkel Janssen, alvas heel hertelik dank hiej veur.
Zo es geur zeet ein programma dèt garant sjteit veur eine hèèèèle sjoone middig en veur neudige dan auch idderein oet om dees 35ste BOEREBROELOF same mit os te viere.

Tensjlotte winse veur uch eine hele sjoone en gezellige vastelaovindj toe, geneet ter van want veur det geur ut weit is ter al weer veurbiej.
Laot gaon dae Wage !!!

Stg. Boerebroelof Zjwaame.

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Koperen pot met Delfsblauwe handgrepen

  Doorsnee: 31 bij 32 cm.Diepte: 28 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Het avontuur van mens en wetenschap bestaande uit

  Nederlands.Deel 1: Het levenswonder.Deel 2: Hemel en Aarde.Deel 3: Mens en wereld, vroeger en nu.Deel 4: Wereld-economie.Deel 5: Techniek door de eeuwen heenDeel 6: De mens als kunstenaar.Elk boek bezit 192 bladzijden.Rijk geïllustreerd.Ze komen uit de jaren 60.Een stukje nostalgie.Erg leuke serie met heel veel plaatjes over de meest uiteenlopende onderwerpen.Zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.De boeken zijn nog als nieuw. Lees meer
 • Headline 1

  De serie 25 jaar Popmuziek.

  Voor de liefhebber de complete serie boeken en CD’s van de serie 25 Jaar Popmuziek.Beschrijft de periode van 1963 tot en met 1989,De serie bestaat uit 21 boeken en 21 CD’s.Als bonus was er bij de serie een CD van The best of Abba.De boeken en CD’s zijn nog als nieuw. Lees meer
 • Headline 1

  De serie 25 jaar Popmuziek.

  Voor de liefhebber de complete serie boeken en CD’s van de serie 25 Jaar Popmuziek.Beschrijft de periode van 1963 tot en met 1989,De serie bestaat uit 21 boeken en 21 CD’s.Als bonus was er bij de serie een CD van The best of Abba.De boeken en CD’s zijn nog als nieuw. Lees meer
 • Headline 1

  Golfballen

  Goedkope mix 400 golfballen van goede kwaliteit. Lees meer

Laatste reacties