Muziek

The Local Market


Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt in Beegden de tweede editie van “The Local Market” plaats. Deze vernieuwde opzet van een traditionele braderie is gecentreerd in het oude centrum van het dorp en duurt van 12.00 tot 18.00 uur.
De casual setting van “The Local Market” is hoofdzakelijk gericht op kwaliteitsproducten en je vindt er tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness verkopen. De intieme setting wordt nog eens extra benadrukt door een line-up van diverse foodtrucks en de akoestische sessies van de band Presto Pronto.

In het centraal gelegen park ligt de Kids-Zone met o.a. liveshows van Mr. Diamond, een springkussen en tal van coole workshops waaraan je gratis kunt deelnemen. Vanuit de Kidszone loop je zo de “Kids Market” op waar kinderen hun eigen producten aanbieden. Aanmelden om zelf deel te nemen aan de Kids Market (kraam met dekzeil) en aan de workshops kan via localmarket@crescendo-beegden.nl

Gevarieerde foodtrucks creëren de hele middag een relaxte sfeer in het park met lekkere muziek van de bands Light Headed en L-Star.
Aansluitend start om 19.00 uur het culturele programma “De Uitmarkt” en de avond wordt in stijl afgesloten met een smashing optreden van coverband EFFE DIMME.

Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties