Sport

SV Roggel


250e wedstrijd Jeroen Mennen
Jeroen is nadat hij zijn voetbalschoenen in de jeugd aan de wilgen had gehangen in 2005 weer gestart met voetballen. Meerdere vrienden waren op dat moment al actief in het succesvolle 4e waardoor het bij Jeroen ook begon te kriebelen. Het is nog altijd onbekend of de ongekende feesten en 3e helften de doorslag hebben gegeven om weer te beginnen of toch echt de drang naar voetbal.
Tijdens de eerste jaren was een vaste opmerking van voormalig coach Hen Joosten “waerom höbbe zien aojers oeats voetbalsjoon väör dae jong gekochtj”. In de eerste jaren “schaatste” Jeroen letterlijk over het veld. Het goed op positie voetballen en op de benen blijven staan bleef lastig (dat laatste is nog steeds actueel).
Na de startperiode werd Jeroen toch al snel geprezen door zijn intens loop- en doorzettingsvermogen. Zijn vaste positie is linksbuiten, menig rechtsback is gek van hem geworden. Jeroen schudt je niet zomaar van je af, je moet hem namelijk 3x voorbij! Bij veel wedstrijden is Jeroen de kleinste van het veld, dit is echter niet terug te zien in kopduels. Door zijn uitermate goede timing komt hij vaak nog boven verdedigers uit met de lengte van Michael Jordan. Veel van zijn goals worden gemaakt door kopduels en acrobatische bewegingen waarbij mening 5e speler iets zou afscheuren.
De laatste jaren is gebleken dat Jeroen afgezien van zijn aanvallend talent toch ook zeer goed op alle flankposities een toegevoegde waarde is. Stel hem op in de verdedigingslijn en hij zorgt dat een aanvaller geen bal meer raakt, hetzelfde voor het middenveld. Waar je Jeroen ook neer zet zijn tegenstander zal het veld verslagen verlaten!
Tijdens teamfeesten is Jeroen altijd van de partij. Dit is ook gelijk zichtbaar op de dansvloer waar Jeroen zijn dansmoves zeer goed laat zien. Net als in het veld toont hij dan 100% inzet.
Niet techniek of inzicht maar: Inzet, loyaliteit, doorzettingsvermogen en een dosis plezier, DAT is wat Jeroen een toegevoegde waarde maakt voor Roggel 5! Kom a.s. zondag naar de mössehook om Jeroen te bewonderen. Aanvang wedstrijd 11.00 uur tegen Koningslust.
Uitslagen:
Roggel 1 - Panningen 1 2-1
RKESV 1 - Roggel 1 5-2
Roggel 2 - Sp. Irene 2 3-1
Roggel 3 - Horn 3 3-2
HEBES 3 - Roggel 4 4-3
ODA 4 - Roggel 5 4-2
Laar 5 - Roggel 6 3-0
RKSVO ve - Roggel ve 4-1
Roggel vr 1 - SJVV vr 1 1-2

Donderdag 19 april:
GKC/RKHVC - Roggel 1 Aanvang 18.45 uur
Zondag 22 april:
Panningen 1 - Roggel 1 Aanvang 14.30 uur
Roggel 2 - Bieslo 2 Aanvang 13.00 uur
Laar 4 - Roggel 3 Aanvang 09.30 uur
Haelen 3 - Roggel 4 Aanvang 10.00 uur
Roggel 5 - Koningsl. 4 Aanvang 11.00 uur
Roggel 6 - RKSVV 2 Aanvang 11.00 uur
Crescentia ve- Roggel ve Aanvang 10.00 uur
Roggel Vr - Brevendia Vr Aanvang 10.00 uur
|Doorsturen