Algemeen

Spot Aan speelt Vlam in de pan


Toneelgroep Spot Aan Wessem bestaat 35 jaar en speelt “Vlam in de pan”.
Tijdens de Havenfeesten van 1984 is toneelgroep Spot Aan opgericht en in november 1985 werd het eerste avondvullende stuk “Zilveruitjes en Augurken” op de bühne gebracht in de oude bovenzaal van de Harmoniezaal. Na 35 jaar en tientallen gespeelde stukken is Spot Aan hard aan het werk om u op 19, 20, 26 en 27 oktober 2019 mee te nemen in de klucht “Vlam in de pan” van Alwin Grijseels.

Het verhaal speelt zich af in restaurant “Rue des Walles”. De eigenaren Hélène en Robért verwachten een recensent van de DRA (de Diamant Restaurant Award). Als ze dit jaar voor de 3e jaar op rij de prestigieuze prijs winnen dan levert dat een geldprijs op van 1 miljoen euro. Niets mag daarom de voorbereidingen in de weg staan en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Of dat lukt is echter nog maar de vraag…… Onverwacht staat de zus van Hélène op de stoep met haar zoon Sjors. Ze zoeken tijdelijk onderdak omdat hun appartement is verzegeld door de politie. Om zijn zwart geld wit te wassen heeft Sjors echter al een afspraakje geregeld met de gezelschapsdame Candy. Het restaurant krijgt meer weg van een louche tent dan van een top restaurant met alle gevolgen van dien. Lukt het Hélène en Robért de recensent een topgerecht voor te zetten en de 3e diamant van de DRA binnen te halen? Wilt u dat weten? Kom dan naar een van de voorstellingen, neem familie en vrienden mee om heerlijk te genieten van deze komedie voorzien van alle ingrediënten.
De regie is wederom in handen van onze Vlaamse regisseur Luuk Hoedemaekers. De spelersgroep bestaat dit jaar uit: Ernestine van Buggenum, Joyce Donkers, Roos Schreurs, Yvon van Zon, Leon Nelissen, Mel Roumen, Kevin Schuurbiers en Jos Thijssen.
Entreekaarten zijn alleen in voorverkoop verkrijgbaar op zondag 29 september van 11.00 tot 13.00 uur, locatie Markt 8, 6019 AV Wessem. Vanaf 30 september zijn de kaarten alleen te bestellen via: Info@spotaan.nl of via de site WWW.SPOTAAN.N
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties