Sjel en Guus van AmbulanceZorg Limburg-Noord te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg


Den Haag, 15 oktober 2019 - Vanaf vandaag zijn Sjel en Guus van AmbulanceZorg Limburg-Noord te zien in de nieuwe tv-commercial van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Sjel en Guus, waarom zij in de sector werken. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen in wat ze doen en nieuwe medewerkers aan te trekken. Dat is belangrijk om nu en in de toekomst goede zorg en welzijn te kunnen bieden.

Sjel miste de afwisseling in zijn werk als verpleegkundige. Toen wees iemand hem op het werk van een ambulanceverpleegkundige. Hij volgde hier de opleiding voor. “Ik zit nu helemaal op mijn plek. Ik kan zorg op maat bieden buiten de muren van het ziekenhuis.“

Guus is in opleiding tot ambulancechauffeur. Hij was eerst marinier, maar hij miste het contact met mensen. Toen hij een dag op de ambulance meereed, ging er een wereld voor hem open. “Op de ambulance vind ik een goede mix van spanning en werken met mensen.”

Naast Sjel en Guus delen ook zorg- en welzijnsprofessionals uit de eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, GGD, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, kraamzorg, ouderenzorg, thuiszorg, de sector sociaal werk én het ziekenhuis hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op? In de sector Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt en wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is dan zorg- en welzijnsprofessionals zelf. Zij delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl.

Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.

|DoorsturenIngezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.