Algemeen

Seniorenvereniging Sint Martinus Neer


Seniorenvereniging Sint Martinus Neer

Maandelijkse H. Mis.
Op woensdag 1 mei a.s. wordt om 9.00 uur de maandelijkse H. Mis opgedragen in het parochiehuis. In deze H. Mis voor de levende en overleden leden van de seniorenvereniging gedenken wij speciaal, An Timmermans-Emonts die in de afgelopen periode is overleden. De gezangen in deze H. Mis worden, zoals gebruikelijk, verzorgd door het Zonnebloemkoor.

Gezamenlijk diner maand mei:
Het maandelijks gezamenlijk diner in de maand mei is op donderdag 9 mei a.s. in de huiskamer van Spuitjeshof, aanvang 12.00 uur. Kosten € 12.00 per persoon.(betalen bij aanmelding).Het menu wordt deze maand verzorgd door Restaurant “De Friedessemolen” en bestaat uit: aspergesoep – procureur(varkenslapje) met uiensaus – witlof met bechamel – gekookte bouillon aardappeltjes – verrassing toetje - koffie of thee. Aanmelden: Stop envelop met naam en adres, plus de eigen bijdrage in de bekende brievenbus in de Spar, vóór zondag 5 mei, Inleveren bij een der bestuursleden is ook mogelijk. Voor vragen kunt U terecht bij El Geelen Vlaas 15,

Excursie loonbedrijf Maas BV Kessel-Eik
2 mei a.s. wordt er een excursie georganiseerd naar loonbedrijf Maas BV te Kessel-Eik.
Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark met o.a. tractoren, spitmachines, rooiers, plantmachines, combines, grondwerkmaterieel, vrachtauto’s etc. Ze oefenen hun vakmanschap uit in Limburg en ver daarbuiten. We vertrekken om 18.45 uur vanaf het Kerkplein per fiets, op eigengelegenheid per auto is ook mogelijk. Alvorens een rondleiding door het bedrijf worden wij getrakteerd op koffie/thee en vlaai. Aanmelden voor deze excursie is verplicht ook wanneer men op eigengelegenheid reist. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 30 april bij Annie Hesen tel. 0475593173 of per mail: annie.hesen@gmail.com.
|Doorsturen