Algemeen

Senioren Vakantieweek Heythuysen


Seniorenvereniging Heythuysen

Verslag van de SENIORENVAKANTIEWEEK.

Zondag 22 juli werd gestart met een openlucht mis bij Huize St. Elisabeth met ruim 150 leden van de Seniorenvereniging en bewoners van St. Elisabeth. Pastoor Vankan leidde de dienst die werd opgeluisterd door de B&B-band. Na de dienst werd er bij de lunch gezellig nagepraat. De morgen werd afgesloten met een wandeling door de prachtige natuur rondom St. Elisabeth, o.l.v. Leo Verschueren.
Een succes en stemmen voor een herhaling van deze activiteit werden gehoord.
Dinsdag 24 juli genoten 32 deelnemers van een tochtje met huifkarren door de bossen van de Weerterbergen. Mondharmonicamuziek zorgde voor een nostalgisch sfeertje. De middag werd afgesloten met een goed verzorgde barbecue.
 Donderdag 26 juli vertrokken 2 autobussen richting zuiden voor een bus-boottocht. In Maastricht ging men met de boot naar Luik waar de reis vervolgd werd met een stadstour met gids. Daarna naar Banneux voor een bezoek aan de Mariakapel en een terrasje. De bustocht werd afgesloten met een diner in Stevensweert. Voor iedereen een welbestede vakantiedag.
Zaterdag 28 juli, de laatste dag. Het weer was even onzeker maar de weergoden waren ons goed gezind. Ruim 120 deelnemers genoten van optredens van Krissie & Liesbeth Verstappen en zanggroep Biejeingeraaptj. In een gezellige setting in de binnentuin van St. Charles en voorzien van een drankje en hapje werd de vakantieweek op gepaste wijze afgesloten. Gelet op het grote aantal deelnemers en de vele positieve reacties mag van een succesvolle activiteit worden gesproken.

Een uitgebreid verslag met foto’s staat op onze website: www.senioren-heythuysen.nl
Word u lid van onze vereniging dan ontvangt u maandelijks o.a. het Infoblad waarin alle activiteiten vermeld staan die door de seniorenvereniging Heythuysen georganiseerd worden.
|Doorsturen