Muziek

Schuttersfeest in Heel


In Heel roffelen twee weekenden op rij de trommen en knallen de buksen, want op 26 mei en 2 juni organiseert schutterij Sint Sebastianus respectievelijk het dekenaal schuttersfeest en het bondsschuttersfeest.

Optocht
De optocht met wapperende vaandels en pluimen, trekt stram in het gelid om 13.30 uur vanaf terrein Daelzicht, Rector Driessenstraat, Dorpsstraat, Wilhelminaplein, en Heerbaan terug naar terrein Daelzicht. Het defilé is ter hoogte van Heerbaan 17 (de voormalige Rabobank, nu stichting Daelzicht)

Feeststemming
Na de optocht speelt op 26 mei het huisorkest van stichting Daelzicht en aansluitend verzorgen ‘De Kroegadours’ uit Neer een wervelende show. Op 2 juni maakt vanaf ca. 16u De Maaskapel uit Wessem als vanouds Stimmung im Zelt.
Het feestterrein waar de schiet- en bijwedstrijden gehouden worden, ligt op de ‘Wigwam-vallei’ van Stichting Daelzicht, bereikbaar via Heerbaan 96.

Nieuwe kogelvangers
Nieuw in de Midden-Limburgse Schuttersbond is het gebruik van mobiele kogelvangers. Deze heeft de OLS-federatie speciaal laten maken, zodat alle aangesloten verenigingen tegen een aanvaardbare prijs kogelvangers kunnen plaatsen. In bondsverband is het de eerste keer dat deze noviteit wordt ingezet.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Vogel kooi voor papagaai of andere vogels

  Mooie stevige vogelkooi te koop. De fotos's zijn zoals de vogelkooi eruit ziet. Ik kan deze uit elkaar halen voor transport. Geschikt voor papagaai of meerdere kleine vogels. Ik had er 2 valkjes in zitten en die zijn overleden. Nieuwprijs rond de 300 euro. Lees meer
 • Headline 1

  3D Schilderij.

  Apart, 3D Buddha schilderij, met 17 verschillend bewerkte buddha's De afmeting is 100 X 100 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Vloerkleed.

  Mooi vloerkleed. Zwart - grijs. Gelimiteerde oplage. Maat 160 X 230 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Dameshorloge.

  Witte ceramic dameshorloge van Thomas Sabo. Model: WA 0171-206-202. Heeft een rosé Gold plated rand met zirconias. Echt in nieuwstaat. Amper gedragen. Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht poetsplaats omgeving Maasbracht

  Hallo, Ik ben een 33 jarige alleenstaande moeder van 3 jongens. Ik ben werkzaam in de zorgsector maar als bijverdiensten op zoek naar een poetsplaats in de omgeving van Maasbracht. Ik heb een auto in mijn bezit. Voor vragen aub benaderen via email. Lees meer

Laatste reacties