Muziek

Schutterij Drumband St.Jan


Donderdag 14 juni om 18.30 uur zal de Rabobank bij Baexheimerhof in Baexem de uitslagen bekend maken van de Clubkas actie. Iedereen is welkom, leden die interesse hebben zijn welkom, wel graag in uniform.

Zaterdag 16 juni : Proefschieten van 19.00 tot 20.30 uur

Zondag 17 juni : Bondsschuttersfeest in Nederweert. Optocht start om 13.30 uur vanaf het feestterrein aan de Florastraat (achter Mc Donalds), optochtnummer 16. Optreden Jarno Schlicher als solist, direct na de optocht, Drumband marswedstrijden 15.15 uur.

Zaterdag 23 juni : St.Jansviering met H.Mis om 18.00 uur in de Parochiekerk en aansluitend feestavond in het schutterslokaal voor alle leden en alle vrijwilligers van de schuttersfeesten. Denk aan de aanmelding !

Woensdag 27 juni : Oefenschieten in Baexem samen met St.Antonius Stramproy vanaf 19:00 uur; iedereen is welkom !

Zondag 1 juli : Oud Limburgs Schuttersfeest in Raam/Ophoven; optochtnummer 112. Vertrek van de bus om 11.45 uur bij cafe de Oude Smidse.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  recent gerenoveerd gelijkvloers appartement

  Dit recent gerenoveerde gelijkvloers appartement is gelegen op een perceel van 5a55ca. De eigenaar beschikt over een carport, een gezellig terras en een mooie tuin. We komen binnen in het appartement via een gemeenschappelijke inkomhal. Deze hal leidt naar de private inkomhal van het appartement. In deze inkomhal vinden we enerzijds een gastentoilet terug en anderzijds leidt deze hal naar het terras en de ruime living met open keuken. Deze riante leefruimte van ca. 48 vierkante meter is voorzien van een tegelvloer, inbouwsport en indirecte verlichting in de muren. De keuken werd uitgerust met een inductie fornuis, een afzuigkap, een koelkast, een gootsteen en een kunststof werkblad. De badkamer werd volledig betegeld en voorzien van een badmeubel met ingebouwde wastafel, een bad en een douche. Ook is er een electrische afzuiging voorzien. Tenslotte vinden we 3 slaapkamers terug van respectievelik 19, 15 en 6 vierkante meter. EPC index = 288 gelegen op de Drietak 95a te Kessenich, België. Juist over de grens met Nederland. Voor meer info, zie JohanTelen.be Lees meer
 • Headline 1

  tuin

  te koop 4 metalen tuin stoelen met kussens 50 euro Lees meer
 • Headline 1

  Gazelle fiets

  te Koop gazelle heren fiets weinig gefiets 24 versnelling tbv 0475 483270 Lees meer
 • Headline 1

  gezocht bragmansia

  gezocht stekjes of planten engelentrompet ( bragmansia) Lees meer
 • Headline 1

  btc scooter hoog windscherm

  Btc hoogwindscherm voor Btc cruise plug en play blank als nieuw. Lees meer

Laatste reacties