Muziek

Schutterij Drumband St.Jan


* Proefschieten :
Zaterdag 21 april : Proefschieten tussen 19.00 uur en 20.30 uur en tevens wordt er om 19.00 uur een exercitie gehouden voor alle leden bij het schutterslokaal

* opbouw werkzaamheden schuttersfeesten :
zaterdag 21 april 9.00 uur plaatsen van de schietbomen en aanlegpalen en vervolg in week 17 ; iedereen heeft hiervoor het werkschema ontvangen.

* Koningsdag 27 april :
11.15 uur Bijeenkomst bij café "De Oude Smidse"
11.30 uur Afhalen Koningspaar André en Anita Didderiëns
12.15 uur Koffietafel in café "De Oude Smidse"
13.30 uur Vertrek naar Monument voor Donald Barrett bij café De Staatsie
samen met fanfare Aurora en het leggen van een bloemstuk
Aansluitend worden bij het schutterslokaal enkele jubilarissen gehuldigd en zal het traditionele Koningschieten plaatsvinden. Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen wie er dit jaar de Koningsvogels gaat afschieten.
Zondag 6 mei : Dekenaal Schuttersfeest met deelname van 9 schutterijen uit het voormalig Dekenaat Heythuysen. De optocht start om 14.00 uur vanaf het Molenterrein en gaat via de Kerkveldstraat, Tiendenhof, Abdisstraat, Kapittelstraat (defilé) Kwartierstraat, Schepenstraat. Daarna zal er op het Feestterrein, gelegen achter ons schutterslokaal aan de Kasteelweg de feestelijke opening zijn, de muziekwedstrijden, beoordelingen van de koningsparen en de schietwedstrijden.
Op zondag 13 mei is er nagenoeg hetzelfde programma, alleen zal dan de opening om 13.15 uur plaatsvinden bij het molenterrein en daarna de optocht.

En natuurlijk : 12 mei het St.Jans familiefestijn : Dorpsschieten, kinderspelen en disco en natuurlijk het optreden van Chewey and the Locals !! De entree is gratis !

Wij nodigen alvast alle inwoners uit om onze evenementen te bezoeken.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties