Sport

Resultaten Regionale Zomer Kampioenschappen


Op 26-27 mei en 2-3 juni mochten 9 zwemmers van ReSet deelnemen aan de Regio (Limburg, Brabant, Zeeland) zomer kampioenschappen. Zij hadden een limiet voor plaatsing behaald. In een sterk deelnemersveld met topploegen en grote namen zoals Femke Heemskerk! Wisten zij prima resultaten te behalen.

Nick Hendrickx zwom 7 individuele races. 6x Wist hij zijn PR aan te scherpen. Wanneer deze kampioenschappen op Limburgs niveau waren gezwommen, had Nick 4 medailles in de wacht gesleept. Op zuid-Nederlands niveau leverde het hem 3 plekken in de top 10 op. Het beste resultaat was het behalen van de limiet op de 100m vrije slag voor het NJJK op 16 juni.

Sybren Bisschop wist op de 50m vrije slag zijn pr aan te scherpen.

Gina Feenstra zwom de 100m vrije slag en 50m vlinderslag. Zij wist op beide afstanden een PR te zwemmen.

Miloe Franssen zwom de 50m vrije slag. Zij nam een flinke hap van haar persoonlijke record.

Tim van Loon mocht deelnemen aan de 100m en 50m vrije slag. Hij wist op beide afstanden zijn tijden aan te scherpen.

Max Martens zwom net als Tim de 50m vrije slag. Hij was net iets sneller verbeterde daarmee zijn PR. Hiermee eindigde hij een sterk veld één plek boven Tim.

Kyle Sanders zwom de 50m, 100m én 200m schoolslag. Op de 100m wist hij zijn PR te verbeteren. Op regionaal niveau leverde dit plekken in de top 15 op. Op Limburgs niveau waren dit plekken in de top 4 geweest.

De laatste individuele deelnemer was Thom Stinges. Op de 100m vrije slag en 50m vlinderslag zwom hij PR's. Binnen de regio top 15, binnen Limburg top 5.

Als laatste wisten wij in het team ReSet dit jaar ook een limiet te behalen voor een estafetteteam. Roy Reijnders, Max Martens, Tim van Loon en Nick Hendrickx zwommen de 4x100m vrije slag. Roy wist als startzwemmer zijn PR van de korte baan te evenaren en zorgde dus voor een goede start. De andere 3 heren maakten de klus heel goed af. Samen werden ze 5e van de regio Zuid. Op Limburgs niveau was dit een 2e plek geweest!
|Doorsturen