Algemeen

Rabobank vervangt kantoor Heel door flexibele, mobiele dienstverlening

Door Rabobank Maas en Leudal

Met ingang van 2 november 2019 zet Rabobank Peel, Maas en Leudal het kantoor in Heel niet meer in voor haar dienstverlening. In plaats daarvan organiseert ze de dienstverlening voor klanten in die regio flexibel. Zo kunnen mensen die niet naar een van de kantoren kunnen komen thuis afspreken met een mobiele adviseur. Hypotheekadvies kan ook aan huis of vanuit huis via videochat. En uiteraard kunnen klanten de vele mogelijkheden benutten van de Rabo Bankieren App en online bankieren. De geldautomaat en de sealbagautomaat blijven in gebruik.

Noël Laumen, Directeur Particulieren en Private Banking licht het besluit toe. “De mate waarin klanten, particulier en zakelijk, hun bankzaken online regelen neemt heel snel toe. Ook niet gek als je weet dat klanten inmiddels meer dan 90 zaken kunnen regelen via de Rabo Bankieren App. De wijze waarop klanten zich bij Rabobank online kunnen oriënteren op hun hypotheek is zelfs de beste van Nederland (Bron: WUA Oktober 2018). Tel daar nog eens bovenop dat het gebruik van contant geld afneemt en je kunt je voorstellen dat steeds minder mensen een kantoor bezoeken. Uiteraard blijven we dichtbij voor advies en persoonlijk contact en blijven we maatschappelijk betrokken. Daarvoor is echter niet persé een kantoor nodig.”

Bankzaken thuis geregeld
Voor klanten die geen tijd of mogelijkheid hebben om een van de kantoren te bezoeken, zet de Rabobank mobiele adviseurs in. Zij helpen mensen thuis of op andere plekken bij het regelen van hun bankzaken. Voor hypotheekadvies is het mogelijk om een afspraak thuis te plannen óf om vanuit thuis via een videoverbinding een adviesgesprek te hebben met een van de adviseurs. Zakelijke klanten zijn al van Rabobank gewend dat de adviseur voor afspraken het bedrijf bezoekt.

Geldmaat nieuwe beheerder automaten
Met ingang van 2020 wordt de organisatie Geldmaat verantwoordelijk voor alle geldautomaten in Nederland die nu door diverse banken worden beheerd. Die organisatie neemt dan ook het beheer van de automaten in Heel over.

|Doorsturen