Algemeen

RABO CLUBSUPPORT, steun DE ZONNEBLOEM BAEXEM


RABO CLUBSUPPORT, steun
DE ZONNEBLOEM BAEXEM

De Zonnebloem Baexem is er om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt. Door bezoekjes te brengen, middagen te organiseren, erop uit te trekken of hun met de Nationale Ziekendag een leuke attentie aan te bieden, leveren onze vrijwilligers een plezierige impuls aan het leven van de oudere en zieke medemens in Baexem.

Op 9 september vierden wij de Nationale Ziekendag. Onze minder valide gasten werden getrakteerd op een gezellige middag met een culturele activiteit en afsluitend een kleine maaltijd. Gasten die niet in staat zijn deel te nemen aan deze middag, krijgen via onze bezoekvrijwilligers een attentie bezorgd.

Bent u lid van de Rabobank Maas en Leudal ?
Laat uw stem dan niet verloren gaan bij de Rabo ClubSupport.
Als u de Zonnebloem afdeling Baexem een warm hart toedraagt, zodat wij veel voor onze oudere en zieke medemens kunnen blijven betekenen, breng dan 2 van uw stemmen uit op “De Zonnebloem” afdeling Baexem. U vindt ons op site van de Rabo Clubsupport onder “Leudal”, thema “Leefbaarheid”. Van de Rabobank ontvangt u nog een schrijven over de spelregels rond deze actie.
De stemperiode is van 27 september tot 11 oktober. Uw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van U? Kijk op Rabobank.nl/clubsupport.

STEM OP “DE ZONNEBLOEM” afdeling BAEXEM
Bij voorbaat onze hartelijke dank!
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties