Heemkunde

Paddenstoelencursus


Evenals de voorgaande jaren eindigt Landschapsvereniging “De Kringloop” de cursussencyclus weer met de paddenstoelencursus. Het programma voor dit jaar bestaat uit:
• Vrijdagavond 5 oktober: start van de paddenstoelencursus met een introductie tot het thema. Aanvang 19.30 uur in de centrale ruimte van Basisschool Triangel, Linnerhof 36 te Linne. De avond duurt tot 22.00 uur.
• Zondagochtend 7 oktober: paddenstoelenexcursie naar de Beegderhei. Aanvang 9.00 uur vanaf de parkeerplaats langs de weg tussen Beegden en Horn.
• Zaterdag 20 oktober: al vele jaren traditie tijdens de cursus, een dagexcursie rondom Vlodrop-Station en Dallheimer Mühle. Aanvang: 10.00 uur op de parkeerplaats schuin tegenover Hotel St. Ludwig. Neem Uw lunchpakket mee; de excursie duurt tot 15.00 uur en bevat een gezamenlijke middagpauze.
• Zondagochtend 5 november: paddenstoelenexcursie naar het Rozendaal. We verzamelen om 9.00 uur op de parkeerplaats van het Limburgs Landschap te bereiken via de Stationsweg naar Montfort.
Alle ochtendexcursies duren tot 12.00 uur.
De cursus kost voor leden (in het bezit van het paddenstoelencursusboekje) €15,-; niet-leden betalen €25,-. Mocht U het cursusboekje paddenstoelen willen aanschaffen dan betalen leden daarvoor extra €30,-; voor niet-leden kost het paddenstoelencursusboekje €40,-.
Geef duidelijk aan of U het tweedelige cursusboek paddenstoelen wilt ontvangen (zie de extra kosten daarvoor).
U kunt zich voor de paddenstoelencursus zowel schriftelijk als telefonisch opgeven bij Lei Hulsbosch (0475-463239) of via e-mail: cursussen@dekringlooplinne.nl.
Uw opgave is pas definitief wanneer het cursusgeld is overgemaakt (IBAN NL70INGB0004709759) onder vermelding van “Paddenstoelencursus 2018”. Uw opgave en cursusgeld moet binnen zijn voor zondag 1 oktober.
Raadpleeg ook onze website: www.dekringlooplinne.nl.

|Doorsturen