Algemeen

Paaseierenactie


Paaseierenactie
In de week van 1 april worden de flyers verspreid voor de paaseierenactie. In de week van 8 t/m 15 april komen we bij u langs met de paaseieren.

Maandag 25 maart excursie naar Museum en kerkje Asselt met rondleiding.

Het museum bezit een uitgebreide collectie voorwerpen uit het stenen tijdperk.  In 2008 was er een tentoonstelling ingericht met voorbeelden van o.a. vuurstenen vuistbijlen, hamers, pijlpunten etc. De tentoonstelling werd ondersteund door een videopresentatie over het stenen tijdperk. Een uitgelezen kans om dicht bij huis kennis te nemen van deze boeiende periode aan het begin van de menselijke beschaving. 
Er is een voormalig bakhuis met een prachtige collectie koperen en tinnen gebruiksvoorwerpen, speculaasplanken etc. Daarnaast is er nog een voormalig koetshuis en een grote bovenverdieping met allerlei mooie voorwerpen.
We krijgen een rondleiding met een gids in het museum. Ook zal de gids met ons naar het mooie kerkje gaan en ons bijzonderheden hierover vertellen.
Na het museum-bezoek gaan we een lekker kopje koffie/thee drinken bij Maaszicht. Rond vier uur/half vijf vertrekken we dan weer huiswaarts.

We vertrekken om half twee vanuit het Nassauplein.
Voor de dames die zich hebben opgegeven een prettige en leerzame middag

Voor meer informatie over onze vereniging of aanmelden als lid bel naar Gonny van Dijk tel: 0475-451599/0629370160 Alle informatie en programma ZijActief Grathem ook op het internet www.zijactieflimburg.nl/grathem
|Doorsturen