Algemeen

Organiserend Neel ontdekt zichzelf !


WijZijnMaasniel nodigt je uit voor een bijeenkomst, waarin je (als vereniging of elke andere organiserende club) kunt sparren over onderwerpen als vrijwilligers, financiële zaken, benodigde materialen en nog andere belangrijke items.
Ben je ook nieuwsgierig naar wat er speelt binnen andere verenigingen in Maasniel, schrijf je dan in voor deze “Halen en Brengen” – avond op :

DINSDAG 7 MEI
VAN 19.30 – 22.00 UUR
IN DE SOOS (PASTOOR RAMAKERSSTRAAT NR. 5)

Het wordt een speelse, interactieve avond met drie pijlers, een introductiespel, pitchers voor wie dat wil en tafelgesprekken op kleine schaal tussen de deelnemers.
Doel is om meer van die ander te weten te komen, informatie te brengen en te halen, leren van elkaars zorgen en successen, wetenswaardigheden en frisse ideeën op doen.
Kortom ontdek jezelf en die ander in Neel.

Inschrijven vooraf is vereist t/m uiterlijk VRIJDAG 3 MEI via info@wijzijnmaasniel.nl

Bij de inschrijving vermeld je de namen van maximaal twee bestuursleden.
Op deze avond mogen verenigingen zich kort presenteren (pitch). Wil je dat ook, vermeld dat dan in je aanmelding.

WijZijnMaasniel gelooft dat kennis over elkaar een machtig wapen is om jezelf sterker te maken.
Tot dinsdag 7 mei in de Soos.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Schemerlampje

  Schemerlampje, vorm rond, van glas, kleur paar. Ongeveer 12 cm x 12 cm groot. Prijs 3 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinonderhoud

  het appartementencomplex Acacia aan de Louis Beelstraat in Herten zoekt iemand die enkele keren per jaar het onderhoud van de groenvoorziening rondom ons complex wil verzorgen. hebt U interesse, neem dan contact op met J. Temme, tel. 06 22186460. App. 109 Lees meer
 • Headline 1

  Bezorgers gezocht in Roermond

  Voor diverse wijken ben ik op zoek naar bezorgers voor het NRC Handelsblad in Roermond. Het betreft een kleinere wijk en een grotere wijk. De bezorging ligt op maandag tot en met vrijdag tussen 15.30 en 18.00. Op zaterdag tussen 9.00 en 13.00. De kleinere wijk kost van maandag tot vrijdag ongeveer 30-45 min van je tijd. Op zaterdag tussen de 45 en 60 min. De kleinere wijk is omgeving: Kappellerlaan, muggenbroekerlaan, kitskensdal, kempweg ect. Kleinere wijk levert ongeveer 165,00 per 4 weken op De grotere wijk kost door de weeks ongeveer 45 min van je tijd en op zaterdag 95 min van je tijd. De grotere wijk is omgeving: steegstraat, steenweg, neerstraat, godsweerdersingel, roersingel ect. Grotere wijk levert ongeveer 185,00 per 4 weken op. Voor reacties of vragen mailen of bellen: 0652438677 pftcuijpers1968@kpnmail.nl Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Beasts

  Gebrande BBC Walking with Beasts. Lees meer
 • Headline 1

  BBC Walking with Dinosaurs

  Gebrande BBC Walking with Dinosaurs. Lees meer

Laatste reacties