Ingezonden

OPROEP: Muzikanten/bands gezocht voor retrofestival in Swalmen


Jongerencentrum de Fuu staat bij vele Midden Limburgers in het geheugen gegrift. Ruim 25 jaar nadat de sloophamer voorgoed een einde aan het Fuu tijdperk maakte, blijkt dat dit jongerencentrum onder veel oud bezoekers nog springlevend is. Dat bleek zeker na een zeer druk bezochte eerste editie van het Fuustival, dat in oktober 2017 plaatsvond in Swalmen.
Duidelijk, het Fuustival moest een vervolg krijgen. En dat krijgt het in 2019. De tweede editie vraagt om een nieuwe opzet, uitbreiding van het organisatieteam als ook van de locatie. Waar in 2017 het Fuustival de uitstraling van een Fuu- reünie had, wordt er, voor de editie van 2019, meer de nadruk gelegd op een festival dat voor alle liefhebbers van de jaren 70 en 80 toegankelijk moet zijn.
Vele nieuwe ideeën voor het Fuustival zijn geboren, en zullen op 15 juni in 2019 uitgevoerd worden. Maar wat is een festival zonder muziek? Daarom roept de organisatie live muzikanten en/of bands op, die de bezoekers van dit feest de sfeer van de jaren 70 en 80 willen laten herbeleven.
Vaste bands of eenmalige bands, iedereen kan zich aanmelden! Aangezien er helaas maar weinig financiële middelen zijn, is er geen mogelijkheid om tegen een vergoeding te spelen, maar de kans om als muzikanten op het Fuustival naamsbekendheid te krijgen, is er daartegenover wel…En dat levert uiteindelijk het meeste op. Dus gun het ‘t Fuustival èn jezelf en laat van je horen! Bij een groot aantal aanmeldingen zal de organisatie uiteindelijk bepalen wie er op het Fuustivalpodium komt te staan.
Enthousiast en bereid om op 15 juni 2019 een pro deo optreden weg te geven in Swalmen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij jcdefuu@gmail.com of middels een privébericht via de Facebookpagina van de Fuu. De organisatie zorgt voor een PA installatie met geluidsman.
Like en volg de Fuu facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle informatie omtrent het nieuw op te zetten Fuustival.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties