Open dag Roeivereniging Aeneas/start instructie


Op zaterdag 28 maart en maandag 30 maart 2020 is het mogelijk om uitgebreid kennis te maken met een leuke, gezonde sport voor jong en oud, bij roeivereniging Aeneas in Roermond.
Op 6 april start weer de nieuwe instructieperiode. In 10 weken en 20 lessen krijg je de eerste vaardigheden in het roeien bijgebracht. Er wordt tweemaal per week instructie gegeven.
De vaste lesavond is op maandagavond. De tweede op donderdag avond of op zaterdag ochtend. Het zijn zeer ervaren roeiers, die instructie geven.
De instructieperiode wordt afgerond met een roeiproef. Nog deze zomer kun je dan lekker roeien op de Maas en de Maasplassen; en als het weer wat minder is gebruik maken van de moderne fitness-apparaten op de Roeilocatie.
Belangstelling? Kom dan zaterdag 28 maart om 11.00 uur of maandag 30 maart om 19.00 uur, in sportieve kleding en sportschoenen, naar roeivereniging Aeneas, De Weerd 52, 6041 TL Roermond. We gaan -als het weer het toelaat- meteen de boot in!
Mocht je verhinderd zijn voor de open dagen dan kun je je toch aanmelden voor de instructie. Ga daarvoor naar de site www.rvaeneas.nl. Onder het kopje ‘lid worden’ vind je een aanmeldformulier ‘aanmelden instructiecursus’.
De cursus kost € 150 (voor 20 lessen). Na de instructieperiode kun je besluiten om lid te worden van Aeneas.
Welkom op de Open Dagen. Aanmelden vooraf is niet nodig!
Kijk voor meer informatie op: www.rvaeneas.nl

|Doorsturen