Muziek

Ook Top of the Pops bij KRM


Popsongs uit de jaren 60, 70 en 80, dat is dit najaar het nieuwe project van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Onvergetelijke toppers, zoals Leonard Cohen’s Halleluja, John Denver’s Country Roads, en de Sound of Silence van Simon & Garfunkel, zullen dan te horen zijn.
Heb je de succesvolle gratis koorscholing gemist? Hier is een nieuwe kans om alsnog je stem te laten horen. Meezingen in een gelegenheidskoor is op zich al een bijzondere belevenis. En daarbij dan ook nog eens begeleid worden door een pop band, en met publiek dat wordt uitgenodigd mee te doen? Unieker kan niet.

Jij als projectzanger en andere nieuwe koorleden, aangevuld met een aantal ervaren KRM’ers, worden klaargestoomd voor een concert in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek op zaterdag 23 november om 15.00 uur. Zeven oefenbijeenkomsten gaan aan ‘Top of the Pops’ vooraf, op dinsdag 8, 15, 22 en 29 oktober en op 5, 12, en 19 november 2019, van 19.00 tot 20.00 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond.

Na een stemoefening volgt de onderverdeling: tenoren aan de ene kant, baritons en bassen aan de andere. Heb je nooit gezongen of kun je geen noot lezen? Geen probleem: we hebben de muziek digitaal beschikbaar zodat je thuis kunt oefenen!

Wil je als projectzanger deelnemen aan deze bijzondere muzikale gebeurtenis, met goed zingbare nummers, zoals bovengenoemde toppers, laat deze kans dan niet lopen en meld je aan op popsongs.roermond@gmail.com. Meer info: www.roermonds-mannenkoor.nl En op 23 november a.s. zijn vrouwen natuurlijk welkom om hun partner te steunen met luisteren en meezingen!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht: mensen met een groot facebook-account

  Hallo, zit jij vaak op Facebook en heb je een groot vrienden-bestand opgebouwd (min. 500). Dan ben jij iemand die we zoeken. Wij hebben een nieuwe vakantie-website die we via Facebook willen gaan promoten en daar zou jij bij kunnen helpen. Door simpelweg 1x (of evt. vaker) deze nieuwe site op jouw tijdlijn te plaatsen, that's all. Qua tijd slechts een hele kleine investering, desondanks geldt hier 'voor wat, hoort wat'. Een leuke bijverdienste is mogelijk, natuurlijk afhankelijk van hoe actief dat je daarbij wilt zijn. Wil je meer weten, reageer dan per mail. wie weet tot snel. Lees meer
 • Headline 1

  kleding

  Te koop leuke blousjes en vestjes maat 40 Lees meer
 • Headline 1

  Enthousiaste oppas aangeboden

  Hoi! Mijn naam is Evelyn, ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een leuk oppasgezinnetje. Ik heb een zusje van 5 en nog 2 oppasadressen (die mij helaas niet vaak meer nodig hebben) met de leeftijden van 4,6 en een tweeling van 5. Ik loop vanuit mijn opleiding onderwijsassistent stage op basisschool de Springdonk in Susteren in groep 1/2 . Vorig jaar heb ik in groep 3 stage gelopen, maar ik heb ervaring met vrijwel alle leeftijden. Ik ben bijna elke avond en elk weekend beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact op. Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer

Laatste reacties