Officiële opening van Atelier Pikas-zo in Heel


Atelier Pikas-zo is een nieuwe kunstlocatie van Daelzicht in het centrum van Heel. In de zomer verhuisde het voormalige Atelier de Hoeve van de Heerbaan naar het Wilhelminaplein, en kreeg de nieuwe naam Atelier Pikas-zo. Het atelier met kunstwinkel is nu al open voor bezoekers, maar op 15 november wordt de locatie officieel geopend. Iedereen is van harte welkom!

Atelier Pikas-zo bevindt zich in de voormalige elektronicawinkel Scheepers op de hoek van het Wilhelminaplein. Het is een bijzondere plek, waar cliënten kunst maken én verkopen. Klanten kunnen er kiezen uit een aanbod van schilderijen, keramiek en kunstzinnige cadeautjes. We zijn in de zomerperiode rustig opgestart, en nu is het tijd voor een feestje. Iedereen is welkom! Komt u ook?

Wanneer?
Vrijdag 15 november 2019 van 14.00 uur - 18.00 uur. Er is een vrije inloop met een openingsmoment tussen 14.00 uur en 14.30 uur.

Atelier Pikas-zo
Wilhelminaplein 5
6097 AT in Heel
T 06-15905114
Geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur.

Over Daelzicht
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Daelzicht biedt een veilige woonomgeving, (intensieve) zorg en behandeling, dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1600 medewerkers en 800 vrijwilligers werken elke dag, met hart voor de cliënt, samen aan toekomstbestendige zorg.

|DoorsturenIngezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.