Muziek

Mannenkoor De Wiejerdzangers: Najaarsconcert op 20 oktober.


Op zaterdag 20 oktober a.s. vindt weer het jaarlijkse najaarsconcert van Mannenkoor De Wiejerdzangers plaats. Er zijn dan drie koren bij ons te gast, nl. het Meerssens Mannenkoor (opgericht 1997), Mannenkoor Excelsior uit Tegelen (opgericht 1894) en Männergesangverein Cäcilia uit Waldfeucht (opgericht 1863). Alle koren kennen een rijke historie, en hebben een zeer gevarieerd repertoire. Natuurlijk zetten ook wij, de Wiejerdzangers, ons beste beentje voor, niet alleen qua zang, maar ook wat betreft de organisatie van de avond. Het belooft een zeer muzikale en gezellige avond te worden, met zang en muziek van zeer divers pluimage, en van hoge kwaliteit. Voor meer informatie: alle vier de koren hebben een informatieve website, die makkelijk te vinden is via Google.

Op 20 oktober is iedereen van harte welkom in het Patronaat te Sint Joost. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Entree gratis. Het concert begint om 19.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor vele gasten.

We blijven op zoek naar nieuwe leden. Elke dinsdagavond repeteren we in onze ruimte aan de achterzijde van het Patronaat in Sint Joost. U kunt vrijblijvend binnenlopen om eens te horen en te zien hoe in onze vereniging zang, muziek, gezelligheid en vriendschap hand in hand gaan. Ons motto is: Passie, Plezier en Prestatie.

Tot ziens op 20 oktober, of op een dinsdagavond!

Met vriendelijke groet,

Mannenkoor De Wiejerdzangers
|Doorsturen