Parochie

Lichtjeswake Allerzielen 2 november in de St. Lambertuskerk Swalmen


Lichtjeswake Allerzielen 2 november
in de St. Lambertuskerk Swalmen

Op de avond van Allerzielen 2 november om 19.00 uur, willen we voor de allereerste keer een lichtjeswake houden in onze parochiekerk. Een lichtjeswake, geen H. Mis, maar een moment van samenzijn rond allen die we zo ontzettend missen omdat ze zijn overleden.De lichtjeswake zal bestaan uit woord, gebed, gedicht, muziek en samenzang.

Tijdens de lichtjeswake zullen er vooraan in de kerk lichtjes branden met daarop de namen van de overledenen, deze namen zullen ook tijdens het samenzijn genoemd worden, na afloop mogen de lichtjes mee naar huis worden genomen.

Tot uiterlijk 24 oktober 2018 kunt u de namen van uw dierbaren aanmelden via het parochiekantoor, open op woensdag en vrijdagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur, voor iedere overledene zal dan een lichtje branden op Allerzielenavond in de wake. Aanmelden is ook mogelijk via de mail: Info@lambertuskerkswalmen.nl
Iedereen kunt u aanmelden, onlangs overleden of al heel wat jaren geleden, oud en jong, wel of niet vanuit de kerk begraven of gecremeerd, familie en dierbaren die vrienden of bekenden van u waren kortom iedereen die u zo mist.

We zullen vanzelfsprekend ook de overleden parochianen van het afgelopen jaar sinds Allerzielen 2017 gedenken in deze wake, de nabestaanden kunnen na afloop het gedachteniskruisje, dat op dit moment in de Marialapel hang, mee naar huis nemen. We besluiten de wake met het samen zingen van het lied “Blijf mij nabij “.
|Doorsturen