Muziek

Lenteconcert in Beegden


Op zondag 26 mei organiseert harmonie Crescendo een populair Lenteconcert in gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden. Dit gratis toegankelijke concert wordt tevens gebruikt als een “dankjewel” voor alle donateurs.

Het concert wordt geopend door Jeugdharmonie Crescendo die enkele bekende filmsoundtracks ten gehore zullen brengen.
Harmonie Crescendo o.l.v. Martijn Pepels vervolgt de avond met een gevarieerd programma. U hoort o.a. “Puszta”, een wervelend werk gebaseerd op vier zigeunermelodieën en “Clovis”, een muziekstuk dat het leven van deze middeleeuwse koning muzikaal beschrijft. Zeker vermeldenswaardig is het werk “Celtic Flutes” waarbij de vier fluitistes van de harmonie een schitterende hoofdrol vertolken!
Het concert wordt afgesloten door de Kerkelijke Harmonie St. Joseph uit Weert. Dit orkest speelt met ongeveer 70 leden in de 1e divisie van de amateurmuziek en staat sinds 2017 o.l.v. Bart Deckers. Muziekwerken van o.a. Rob Goorhuis, James Barnes Chance en Johan de Meij staan op hun programma.

Het gratis toegankelijke Lenteconcert vindt plaats op zondag 26 mei 2019 in gemeenschapshuis ’t Leuke te Beegden en begint om 18.00 uur.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties