Algemeen

Koningsdag in Neel!


Op vrijdag april vieren we Koningsdag en bruist het op het Oranje Feestterrein van de Scouting en de Soos aan de Pastoor Ramakersstraat 3. Maasniel is uitgenodigd en iedereen is welkom!Er is vanalles te doen!
Om 10.30u starten we met de Koningskoffie. In de Soos staat heerlijke koffie en thee klaar. Daarbij hoort een lekkere verrassing. Bij elke betaalde consumptie hoort een lekker stuk vlaai van onze Neelder Echte bakker. Om 11.00u verzamelen we alle versierde fietsjes en hun berijders en even daarna zwaaien we allemaal de oranje fietsertjes uit en vertrekt de stoet met de heel erg Oranje versierde fietsen door een gedeelte van Maasniel. Om 12.00u is hiervan de prijsuitreiking. Vanaf 12 u is er doorlopend programma totdat we om 16.30u onder begeleiding van de onmisbare ABB-band met de hele stoet naar het Betjesplein lopen. Hier mag alle jeugd de reeds opgetrokken Meiboom met de kleurlinten versieren. Een greep uit het programma:

De aanmelding voor een verkoopplek op de Oranje Rommelmarkt is nu gestart. Alleen kinderen mogen dus inschrijven. Reserveer nu je “oranje winkeltje” (van ongeveer 3 bij 2 meter) op het feestterrein door een dichte enveloppe met je gegevens (naam, telefoonnummer en mailadres) en de onkosten van €8,00 in de brievenbus te doen bij het contactadres Dennemarkenhof 3. Van dit geld krijg je €4,00 terug na het opruimen van je verkoopplek aan het eind van het feest. Het terrein wordt pas om 11.30u opengesteld voor de opbouw. Bereid je voor op een grondplek: denk aan een stoeltje, dekentje of zeiltje.

Muziek van DJ Justinn en de ABB-band. Spectaculair Klim-en Klauterparcours door Scouting. Drink, proef, snoep, geniet: Van suikerspin tot popcorn. Kom luisteren naar een prachtig voorleesverhaal. Krijt, knutsel, schmink of ga vandaag zelf als Koning of Koningin op de foto.
Leer samen trommelen en versier met vriendjes de meiboom.
Meer info: check de posters,bezoek de Facebookpagina Koningsdag Neel of gebruik koningsdagneel@gmail.com .

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  restant perk border steentjes

  border stenen en natuur steen en 10.10 steentjes gratis afte halen Lees meer
 • Headline 1

  stepper

  stepper Lees meer
 • Headline 1

  Verloren

  Verloren. Op 11 oktober Donderberg. Bos met 5 sleutels en lampje. Lees meer
 • Headline 1

  www.firstbuydirect.com

  Whatsapp +601596460798 Apple iPhone XS 500 EUR iPhone XS Max iPhone X iPhone 8 Plus iPhone 8 Wij zijn een legitiem bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en Maleisië. contact details: WhatsApp: +601596460798 E-mail: elgateh@gmail.com Apple iPhone XS 64 GB - 500 EUR Apple iPhone XS 256 GB - 550 EUR Apple iPhone XS 512GB - 600 EUR Apple iPhone XS Max 64 GB - 600 EUR Apple iPhone XS Max 256 GB - 650 EUR Apple iPhone XS Max 512GB - 700 EUR Lees meer
 • Headline 1

  damesklleding

  grote partij nette dameskleding, voor zowel de zomer of de winter. Alles in nette en goede staat, maat 38-46. af te halen tegen redelijk bod Lees meer

Laatste reacties