Hompesche Molen zoekt Tuinman of -vrouw


Natuurmonumenten heeft bij de Hompesche Molen een infocentrum en Speelnatuur van OERRR gerealiseerd. Zij nodigen met name de omwonenden uit Stevensweert en Ohé&Laak uit om een handje te helpen met het beheer en het onderhoud van de zeer populaire natuurspeelplek naast de molen. Denk aan maaien van het ruige groen, checks van de speelaanleidingen, eventuele reparaties of de bouw van een bijenstal of insectenhotel.
Interesse en betrokkenheid bij de Hompesche Molen en de omgeving. ‘Groene vingers, handige klushanden’. Zelfstandig kunnen en willen werken, in samenwerking met collega-vrijwilligers.

Voor meer informatie kijk snel op: www.klikmaasgouw.nl vacature nr: 225 of contact direct geheel vrijblijvend Paul Wijenberg 06-55825111.
Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl


Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.
KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw
Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil,
Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: 0475-852500
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: Vrijdag van 10.00-12.00 uur

|Doorsturen