Algemeen

Hallo talenten!


Ook dit jaar willen wij weer iedereen de kans bieden om een optreden te geven! We wonen immers in een talentvol dorp. De fanfarezaal toveren we om tot een echt podium, met licht, geluid en projectiescherm; allemaal perfect verzorgd door Bproductions en Jack Vergoossen. En voor het eerst hebben wij een duo-presentatie: Luuk Jacobs & Stephanie Wolters zullen er samen een leuke middag van gaan maken.
De juryleden John Nissen en Frans Wolters zijn ook dit jaar weer aanwezig om voor iedereen een juryrapport te schrijven en ze zullen aan het eind van de middag de juryprijzen uitreiken.

Je kan meedoen voor de fun of juist fanatiek voor de jurybeoordeling. Alles mag, kom met ideeën, en we kijken of we het kunnen organiseren.

Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan vóór 21 oktober 2018. Stuur een mailtje met je naam, adres, telefoonnummer en wat je wilt gaan doen en wij nemen vervolgens contact met je op. Ons e-mailadres is: mofertsgottalent@vriendenkringmontfort.nl.

Wil je liever niet optreden, maar wel een leuke middag beleven?
Kom dan zondag 4 november 2018 naar de optredens kijken!
Tevens is er een expositie van tekeningen gemaakt door leerlingen van Atelier Didi en schilderijen van Didi Schroijen-Schmitz en Aggie Wolters-Janssen
Mofert’s got talent start om 13.30 uur in de fanfarezaal! Gratis entree!
Groetjes, de organisatie van Mofert’s got talent!

Like ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Mofertsgottalent
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties