Algemeen

FEESTJE OP BASISSCHOOL OP DE SLEK


FEESTJE OP BASISSCHOOL OP DE SLEK
Op maandag 11 juni werd de jaarlijkse meester- en juffendag op BS Op de Slek gehouden. Deze dag stond in het thema van techniek. Hiervoor hadden we contact gelegd met BC Schöndeln in Roermond. In een circuit werden proefjes uitgevoerd. In de onderbouw gingen de leerlingen aan de slag met: gekleurde kool + glas met lava; toveren met limonade; ei in de fles; microscoop; zenuwspiraal; magneten. En in de bovenbouw deden ze proefjes rondom gekleurde kool + koolstofdioxide; microscoop; geleiding; magneten; zand-zoutproef; ei in fles.
De middag werd afgesloten met een gezamenlijke proef in de speelzaal. Het was een superleerzame en leuke middag. Op het eind werden alle leerlingen nog getrakteerd op een ijsje.
De juffen en meester werden verrast door een superleuke attentie door de Oudervereniging. De spreuk op de bloemenpot:”Thank you for helping me grow!” symboliseert mooi het onderwijs op BS Op de Slek. Inderdaad willen wij ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen “groeien”. En, zoals dat in de natuur ook gaat met planten, groeien sommige kinderen sneller, hebben andere kinderen een steuntje nodig, moeten weer andere kinderen extra (mest) stof krijgen…… maar uiteindelijk hebben we een “tuin” vol mooie en diverse “bloemen”!
Dinsdag werd er nog een klein feestje gevierd toen de leerlingen van groep 7/8 met een mooie grote beker terugkwamen van de sportdag op het Connect College: ze hadden de eerste prijs gewonnen. De vlag ging in top en bij terugkomst op school werden de TOPSPORTERS gehuldigd door alle leerlingen en leerkrachten van de school. Supertrots zijn we op onze sporters!
 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties