Algemeen

FANTASTISCH SPEELTUINFEEST!


TERUGBLIK: BEZOEKERS EN VRIJWILLIGERS BEDANKT
Op 6 juli beleefden jong en oud een super gezellige dag in de speeltuin! We startten met muzikale optredens, onderbroken door een gave samba-workshop, en eindigden met twee gave sets live muziek door Jazzclub14 onder leiding van Ferd Geisler.
Er werden lekkere wafels en hamburgers gebakken en de bar werd goed bezocht! De hele dag stonden er spelletjes in de speeltuin en natuurlijk werd er ook gewoon lekker gespeeld op de schommels, kabelbaan en glijbaan. Enkele druppels regen mochten de pret niet drukken en ook toen het donker werd was het nog lang gezellig in de mooie festivaltent.
De organisatie kijkt zeer tevreden terug op het zomerfeest en wij danken nogmaals alle ondersteuners en sponsoren die ons een warm hart toe hebben gedragen. Tot slot willen wij in het bijzonder alle vrijwilligers (zowel op zaterdag, als ook bij de opbouw de dag ervoor, en de opruimwerkzaamheden de dag erna) bedanken die deze dag met ons mogelijk hebben gemaakt!

VOORUITBLIK: FILM 5 OKTOBER
Er zijn al data besproken voor het speeltuinfeest 2020 (in ieder geval niet in de zomervakantie!), zodra de datum is gekozen maken wij deze bekend.
Dit najaar willen we opnieuw, vanwege het grote succes vorig jaar, een openluchtbioscoop in de speeltuin organiseren. De hele buurt is natuurlijk weer uitgenodigd, dus schrijf zaterdag 5 oktober vast in je agenda!

Fijne zomer allemaal, en tot gauw in de speeltuin,
Werkgroep Speeltuin Mortelplein
Bernadette, Maaike, Chris, Luc en Renée
|Doorsturen