Algemeen

EHBO cursus in Swalmen


Wilt u een EHBO cursus volgen? Dan biedt de EHBO vereniging Swalmen u de mogelijkheid.

Eerste Hulp omdat ……
U iemand toch goed wilt kunnen helpen als er iets mis gaat?
Want of u nu van een ladder valt, of uw zoontje een teug wasbenzine neemt, of wanneer iemand onwel wordt …. Daarom is het goed een cursus Eerste Hulp te volgen. Als het misgaat, wilt u toch weten hoe u moet handelen?
Wellicht hebt u een verzoek van uw werkgever gekregen om een EHBO cursus te volgen. Of wilt u zelf er meer vanaf weten, zodat u adequaat kunt optreden als de situatie er om vraagt.

EHBO vereniging Swalmen organiseert bij voldoende belangstelling een nieuwe cursus ter verkrijging van het EHBO-diploma inclusief reanimatie / AED. De cursus start in 9 oktober 2019. De cursus omvat een 11-tal lesavonden van telkens 2 uur. De lessen worden op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur gegeven in Gemeenschapshuis “de Robijn” in Swalmen.
De opleiding wordt afgesloten met een examen. Dan wordt beoordeeld of u de leerstof praktisch en theoretisch beheerst. Ook wordt er gelet op uw geschiktheid om in de praktijk als EHBO-er op te treden.

Hebt u interesse, neem dan contact op.
Voor nadere informatie:
EHBO Swalmen, tel. 06-45943039 of stuur een mail naar secretaris@ehboswalmen.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Gezocht: mensen met een groot facebook-account

  Hallo, zit jij vaak op Facebook en heb je een groot vrienden-bestand opgebouwd (min. 500). Dan ben jij iemand die we zoeken. Wij hebben een nieuwe vakantie-website die we via Facebook willen gaan promoten en daar zou jij bij kunnen helpen. Door simpelweg 1x (of evt. vaker) deze nieuwe site op jouw tijdlijn te plaatsen, that's all. Qua tijd slechts een hele kleine investering, desondanks geldt hier 'voor wat, hoort wat'. Een leuke bijverdienste is mogelijk, natuurlijk afhankelijk van hoe actief dat je daarbij wilt zijn. Wil je meer weten, reageer dan per mail. wie weet tot snel. Lees meer
 • Headline 1

  kleding

  Te koop leuke blousjes en vestjes maat 40 Lees meer
 • Headline 1

  Enthousiaste oppas aangeboden

  Hoi! Mijn naam is Evelyn, ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een leuk oppasgezinnetje. Ik heb een zusje van 5 en nog 2 oppasadressen (die mij helaas niet vaak meer nodig hebben) met de leeftijden van 4,6 en een tweeling van 5. Ik loop vanuit mijn opleiding onderwijsassistent stage op basisschool de Springdonk in Susteren in groep 1/2 . Vorig jaar heb ik in groep 3 stage gelopen, maar ik heb ervaring met vrijwel alle leeftijden. Ik ben bijna elke avond en elk weekend beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact op. Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer
 • Headline 1

  winterbanden op stalenvelg

  te koop winterbanden op stalenvelg voor opel zafira b 205/55 R16 ruim profiel merk michelin Lees meer

Laatste reacties