Muziek

Donateursactie 2019


Nieuw opzet donateursactie

Schutterij St. Sebastianusgilde Beegden is in 2017 gestart met een donateursactie om als vereniging financieel het hoofd boven water houden.

Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe opzet van de donateursactie.
Ca. 1 Week voor onze actie ontvangt u een brief in een enveloppe thuis in de brievenbus. Deze enveloppe bewaart u, en die komt de schutterij volgende week zaterdag 23 maart weer bij u ophalen.

Wij willen u vragen indien u de schutterij wilt steunen een geheel vrijwillige donatie in de enveloppe te doen en de enveloppe te sluiten.

Uw donatie gebruiken wij voor:

Onze jeugdopleiding: Onderhoud trommels, Begeleiding tamboers door een professionele leraar, en onderhoud luchtbuks voor de jeugd.

Uniformen: Na verloop van tijd zijn uniformen aan vervanging toe of zijn er zaken die gerepareerd moeten worden aan de uniformen.

Onderhoud grote buks: De buks waarmee wordt deelgenomen aan de schuttersfeesten vraagt veel onderhoud en jaarlijks moet er lood worden ingekocht voor het maken van de kogels.

Dank voor uw begrip en donatie.

Bent u die dag niet thuis, maar wilt u wel een donatie geven aan de schutterij dan kunt u de enveloppe ook in de brievenbus deponeren op Abelenstraat 16, 6099BN Beegden.

Met vriendelijke schuttersgroet en nogmaals hartelijk bedankt voor uw donatie,

Paul Pollaert Voorzitter Schutterij Sint Sebastianusgilde Beegden
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Ik zoek een heren of damesfiets evt opknapper

  M Ik ben op zoek naar een heren of damesfiets evt opknapper Lees meer
 • Headline 1

  Hoekbank met tafel en 3 stoelen

  Complete zithoek met uitschuifbare tafel en 3 stoelen. Lengte is 2,05m en breedte 1,5m. De tafel is uitschuifbaar van 1,25m. naar 2,05m. Alles is geverfd. De hoekbank is passend gemaakt voor de keuken. Verf krijg je erbij Lees meer
 • Headline 1

  2x matrassen als nieuw

  bijna nieuw wegens aanschaf waterbed 2x matras 90x210cm zie foto’s Elektrische verstelbare lattenbodems met hoofd en voeteneinden incl. Matrasbeschermer prijs is compleet Lees meer
 • Headline 1

  Tanktas

  Tanktas z.g.a.n. lang 32 cm. breed 25 cm. hoog 25 en 37 cm. Bevestigen met flappen waarin magneten zitten en met een koord om het balhoofd. Lees meer
 • Headline 1

  PC - Desktop

  Desktop PC. Merk: DELL. Model: Dimension 5000 Series. Complete PC met CD/DVD station, 7x USB aansluitingen, uiteraard aansluitingen voor headphone, monitor, etc. Komt met toetsenbord, muis, power cord en owner’s manual. (De harde schijf heb ik, om privacy redenen, verwijderd) Lees meer

Laatste reacties