Sport

Destatec Actueel


Destatec actueel

Start competitie jeugd 2 fantastisch. Sten v. Cruchten, Jip Dol en Bianca Bosch starten afgelopen zaterdag een klasse hoger en ze begonnen super. 4-1 werd Megacles verslagen, Sten en Bianca wonnen hun enkel wedstrijd en samen ook het dubbel, Jip won 1 enkel wedstrijd en de laatste wedstrijd was ontzettend spannend en werd nipt met 14-12 verloren. Het was de vuurdoop voor de startersteams 4 en 5. Team 4 nam het op tegen Seta en kwam net te kort 2-3. Renger Slabbers en Mees Killaars wonnen beide 1 keer. Tibor Knarren kwam net niet tot winst, toch een prima start. Team 5 reisde naar Geleen om het op te nemen tegen Kluis. Jelle Ouwerkerk en Johan Ubags speelde tegen 3 tegenstanders en verloren met 2-6, alleen Johan won knap 2 keer. Het dubbel werd nipt verloren. Volgende keer thuis revanche.

Ook op woensdagmorgen wordt er ook getafeltennist, vanaf 9.30 uur wordt er dan getraind door 55+ waarna na de koffie leuke wedstrijden gespeeld worden.
Ook hier kunt u geheel vrijblijvend eens binnen lopen en meedoen.

Ook alvast een voor aankondiging voor onze toiletpapieractie, u kunt ons weer verwachten vanaf 7 oktober.

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.

Programma:
14 september 2019

Kluis 4 senioren 1 16.30 uur
Jeugd 1 Red Stars 3 10.30 uur
Jeugd 4 TTCN 2 10.30 uur
|Doorsturen