Sport

Destatec Actueel


Deze week alle teams in de winst. Team 1 nam het op tegen Minor, met 6-4 werd een mooie winst gepakt, Job Heijman en Ruben Lampe wonnen 2x, Marco Vogelaar won 1x, het dubbel was ook voor Destatec. Het 2e speelde tegen Fortus, ook 6-4, Maurice Hendrickx won 3x, Brandon Jakobs won 2x en Fre Ottenheijm 1x. jeugd 1 nam het op tegen Heerlen en veegde die van de tafel met 5-0, Teun Julicher en Gijs Cox wonnen beide 2x en samen het dubbel. Jeugd 2 speelde al op vrijdag tegen t Belke en won met 3-2, Jip Dol en Bianca Bosch wonnen ieder 1x en Bianca en Sten v Cruchten wonnen samen het dubbel. De vuurdoop voor het jeugd 3 pakte goed uit met 4-1 werd Fortus verslagen, Bo Boots won 1x en samen met Thijs Marsman het dubbel. Jonne Killaars speelde erg sterk en won 2x.

De recreantenteams kwamen ook weer in actie, team 1 nam het op tegen Wap In 1 en kwam helaas te kort, met een half ziek team werd met 3-7 verloren, Susanne van Lierop bleef ongeslagen en Friedhelm Weyers kon nog 1 punt pakken. Team 3 nam het op tegen Seta 3 en verloor ook met 3-7, Raoul Heijman en Michel Vogelaar wonnen 1x en het dubbel van Raoul en Mark Heijman leverde nog 1 punt op. Team 4 speelde tegen Seta 4 en won zeer overtuigend met 8-2. Ruben Lampe en Maurice Hendrickx wonnen 2x, Linda Cox en Marco Vogelaar wonnen 1x, beide dubbels waren ook in het voordeel van Destatec, door deze score gaat dit team aan kop. Team 5 speelde tegen Seta 8, helaas werd er met 3-7 verloren, de punten waren van Jack Lausen en Ton Schols, het dubbel van Jack en Remi Huibers zorgde voor punt 3.

Zondag werd het 2e LJM gespeeld en Kids Aktief in Maasbracht, Bo Boots werd 1e in de A poule en Jelle Ouwerkerk werd 2e in de B poule hierbij.
Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.
Programma:
Vrijdag 15 – 2 Disco samen met Jong Nederland en S 62.

 
|Doorsturen