Sport

Destatec Actueel


Limburgse Kampioenschappen

Ruben Lampe Limburgs Kampioen 3e klasse.

Afgelopen weekend hebben de Limburgse Kampioenschappen plaats gevonden in Panningen. Op zaterdag gingen de senioren de strijd met elkaar aan om de titel. In de 6e klasse speelde Sem Bonten, die helaas niet verder kwam dan de 1e ronde. In de 5e klasse kwam Linda Cox en Jolanda Cremers in actie. Linda kwam tot in de ½ finale van het hoofdtoernooi dat betekend een 3e plaats, Jolanda kwam niet verder dan de 1e ronde. In de 4e klasse speelde Marco Vogelaar en Ben Cuypers, Ben speelde goed en kwam tot de ¼ finale hoofdtoernooi. Marco overleefde de 1e ronde niet in het troosttoernooi. In de 3e klasse speelde Ruben Lampe, Pedro Kessels en Job Heijman. Pedro werd 2e in het troosttoernooi, Job kwam tot de ½ finale in het troosttoernooi en Ruben versloeg iedereen en werd Limburgs Kampioen. In de 2e klasse speelde Marlie Crommentuijn en Bjorn Peeters. Bjorn kwam niet verder dan de 1e ronde en Marlie werd 2e in het troosttoernooi.
Er werd ook gedubbeld, Linda en Jolanda werden 2e in het hoofdtoernooi 5e klasse. Ben en Pedro kwamen tot de ½ finale in het hoofdtoernooi 4e klasse. Marco en Ruben kwamen tot de ½ finale troosttoernooi 4e klasse. Job en Bjorn werden 2e in het troosttoernooi 3e klasse.
Marlie speelde met Peter Baggen en kwam tot de ¼ finale troosttoernooi topklasse.

Op zondag kwam de jeugd in actie. Job Heijman en Brandon Jacobs speelden bij de junioren D, Job vocht zich door tot de finale in het hoofdtoernooi, hier moest hij helaas het onderspit delven. Toch een mooie verdiende 2e plaats. Brandon kwam in het troosttoernooi terecht en werd heer 1e. Ditzelfde lukte Wouter Bremmers bij de jongens kadetten D.
Sophie Kessels speelde bij de meisjes pupillen en verloor hier nipt met 12-10 in de 5e game de ½ finale, toch een mooie 3e plek.
Job en Brandon speelden ook nog dubbel, maar kwamen helaas niet verder dan de ½ finale in de 1e klasse.

Al met al toch nog een prima resultaat voor Destatec, Proficiat allemaal.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties