Muziek

'De Maerelingk zingk' haar jubileumeditie in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond


Zondag 29 september 2019 vindt voor de 20e keer ‘De Maerelingk zingk’ plaats in Theaterhotel De Oranjerie. Onder leiding van Sandra Halmans brengt het koor van De Maerelingk een potpourri aan bekende en minder bekende Roermondse liedjes.
Een drie uur durend muziekspektakel, begeleidt door een combo onder leiding van Hay Hutjens en gepresenteerd door Jos Rulkens. Deze heerlijke meezingmiddag is een evenement waar menigeen wekenlang naar uitkijkt. De uitvoering vindt plaats in de theaterzaal waardoor iedereen verzekerd is van een zitplaats. Ook deze keer is de entree gratis.

Bij gelegenheid van deze jubileumeditie, zijn dit jaar alleen maar Roermondse liedjes te horen. Een bijzondere plek krijgt hierbij het kiosk op het Munsterplein, dat op een aantal manieren zal worden bezongen. Sjra Puts heeft speciaal voor het jubileum een lied geschreven dat hij ook zelf ten gehore zal brengen. Dat de Maerelingk voor jong en oud is, laten ons de kinderen horen. Kortom: een bijzondere en feestelijke uitvoering dit jaar!

Deze meezingmiddag begint om 14:30 uur. De theaterzaal is vanaf 14:00 uur geopend. Programmaboekjes, ook dit jaar weer een prachtig bewaarexemplaar, met daarin opgenomen de teksten van de liedjes en achtergrondinformatie, zijn bij binnenkomst te koop voor € 4,50.
|Doorsturen