Algemeen

Dagtrip naar de Ardennen


Een van de hoogtepunten die de ouderenvereniging ieder jaar organiseert is het traditionele uitstapje. Ook deze zomer staat er weer een interessante dagtocht op het programma. Leden zowel als niet-leden kunnen deelnemen.
Bij voldoende belangstelling maakt de vereniging op woensdag 20 juni met een touringcar een dagtrip naar de Belgische Ardennen. Genietend van fraaie dorpjes in het glooiende landschap bezoeken de deelnemers in de morgenuren een pelgrimsoord, waar koffie met gebak worden geserveerd. Een uur later zorgt een boemeltreintje voor een onvergetelijke rit over een historische tramlijn. We brengen daarna een bezoek aan La Roche, een monumentaal stadje aan de rivier de Ourthe. In een horecagelegenheid gebruiken we daar de lunch met Ardense specialiteiten. In de namiddag volgt een rondleiding door een ambachtelijke chocoladefabriek. Zoals gebruikelijk wordt de dag afgesloten met een driegangendiner.
Kortom: het belooft een indrukwekkende dagtrip te worden. De reis vindt plaats op woensdag 20 juni, en de kosten bedragen 70 euro per persoon. Aanmelden kan bij mevr. T. Verheggen (tel 461743) onder gelijktijdige betaling van het verschuldigde bedrag.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties