Concert Clarinet Choir Weert bij Klarinetdag Adams Ittervoort


Op zaterdag 22 september treedt het Clarinet Choir Weert (CCW) om 15.00 uur op tijdens de afsluiting van de Selmer Klarinetdag bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort. Dit concert is gratis toegankelijk voor publiek en geschikt voor alle leeftijden.

Deze Klarinetdag bij Adams (Aziëstraat 17-19, Ittervoort) staat onder leiding van de vermaarde klarinetsolist Lute Hoekstra en start om 10.00 uur. Alle belangrijke facetten van het klarinetspel zullen aan de orde komen, terwijl er tevens speciale aandacht is voor het de laatste decennia bij klarinettisten populaire genre van de Klezmermuziek. Rond 15.00 uur wordt de Klarinetdag afgesloten met een optreden van Clarinet Choir Weert, waaraan ook Lute Hoekstra en de deelnemers aan de Klarinetdag deels zullen bijdragen. Actieve deelname aan deze dag is mogelijk voor alle klarinettisten met minimaal een B/C niveau of vier jaar of meer speelervaring. De kosten voor deelname aan de Klarinetdag bedragen € 15,00 per persoon. Kijk voor verdere informatie bij de agenda op www.selmer.nl.

Al sinds de oprichting (1986) staat het CCW, het klarinetensemble van RICK Weert, onder leiding van klarinet- en saxofoondocent John van Peij. Het Clarinet Choir Weert speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen – die specifiek voor klarinet geschreven zijn – en verzorgt meerdere keren per jaar optredens, voornamelijk in de regio, maar ook elders in Nederland en in het buitenland.

Lijkt het je leuk om mee te spelen in dit enthousiaste ensemble? Kom gerust eens langs tijdens een repetitie en breng je klarinet mee! Er wordt elke zaterdag van 10.00 - 11.30 uur gerepeteerd bij RICK (nieuwe locatie: Wilhelminasingel 12, Weert), behalve in de schoolvakanties.

De volgende optredens van het CCW zijn op zondag 23 september in het kader van het Cultureel Lint in Weert: om 13.30 uur in de tuin van het Birgittinessenklooster (Maasstraat 17, Weert) en om 16.00 uur in de Bethelkerk (Maaspoort 30, Weert).

Verdere informatie: www.clarinetchoirweert.nl

|Doorsturen


Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.