Algemeen

Buurtbus Lijn 794, Boukoul Asenray en Leeuwen.


De vrijwillige buurtbuschauffeurs heten U van harte welkom in de Arriva-buurtbus op de lijn 794 van Leeuwen naar Boukoul en terug.
Elke 4 min. over het uur kunt U vanaf Leeuwen opstappen en elke 34 min. over het uur in Boukoul. Ook is het mogelijk op elke plek op de route in of uit te stappen, dit is een extra service van de buurtbus, dus U hoeft niet aan een halte te staan, maar wel op de route. Zo kunnen mensen van Boukoul vanaf 6.45 uur al meerijden vanaf de Kerk in Boukoul via Leeuwen naar het station U bent dan om 7.11 uur op station Roermond.
Reizen met OV-chipkaart is goedkoper dan de auto in de Stad parkeren, dus boodschappen doen in de stad of in een winkel gelegen aan de route kan nu het beste met de buurtbus. Route vanaf Boukoul Heikamp-Elmpterbaan-Boven Boukoul-Maalbroekerweg-Maalbroek-Dorpstraat-Kerkstraat-Straat-Bovenste Schraagweg-Spik-Oranjelaan-Wilhelm II singel-Station Roermond-Godsweerdersingel-Wilhelminasingel-Mijnheerkensweg-Molengriendweg-Jules Breukerstraat-Kerkplein en van hieruit via Groeneweg en Mijnheerkensweg, terug naar Station en vervolgens de weg weer terug naar Boukoul.

Vrijwillige chauffeurs van harte welkom, bent U in bezit van rijbewijs B en hebt U enkele uren per week tijd, bent U graag onder de mensen, dan is dit iets voor U. Aanmelden buurtbuslijn794@gmail.com of Ben van Vorselen 06-38331327.

Tot ziens in de buurtbus.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties