Algemeen

BREDE SCHOOL “DE HOEPEL”, NEER Kerst-Lichtjestocht


Donderdag 20 december 2018 vindt door de straten van Neer een (Kerst)lichtjestocht plaats. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur kan men zich (gratis) inschrijven op de speelplaats van basisschool “De Kwir”.

Ouders, grootouders en kinderen kunnen deelnemen aan deze mooie tocht. Ook mensen die geen kinderen op school hebben mogen deelnemen.
De tocht gaat via - Kwirpad – Engelmanstraat – Hammermolen – Bypass –Rohrstraat – Eiland - Friedesse Molen – Bergerstraat – Engelmanstraat –Parochiekerk – Kerkplein – Hoogstraat – Kwir – en via Kwirbrug weer terug naar school.
Dit is een gezamenlijke activiteit van alle gebruikers van brede school “De Hoepel. In de vorige editie van 2015 liepen ca. 900 mensen mee door een verlicht Neer .
Op een 9-tal locaties is er een stop waar verschillende activiteiten ( er is een levende kerststal; er wordt een verhaal verteld, er kunnen kerstwensjes worden opgehangen, er zal een tentoonstelling van kerststalletjes gemaakt door leerlingen zijn) plaatsvinden. Diverse muzikanten en muziekgezelschappen uit Neer zorgen voor levende muziek op de verschillende halteplaatsen.  
Op iedere locatie is ook een letter verstopt. Alle deze letters vormen samen een woord. Bij inschrijving krijgen de deelnemers een routebeschrijving en de opdrachtkaart.
Bij terugkomst op school kan deze kaart ingeleverd worden en om 20:30 uur worden onder de goede inzenders een aantal prijzen verdeeld. Tussen ongeveer 20:00 uur en 20:30 uur vindt er een feestelijke afsluiting plaats op de speelplaats van de school, waarbij iedereen natuurlijk van harte welkom is. De speelplaats zal in kerstsfeer zijn aangekleed. Iedereen kan tegen betaling genieten van een hapje, een drankje en muziek.

De bewoners die aan der route wonen ontvangen een brief met daarin het verzoek om op donderdag 20 december huis/straat te versieren, zodat de route van de lichtjestocht er mooi feestelijk uitziet. Dit kan met verlichting aan de ramen of huis of waxinelichtjes op de stoep plaatsen etc. Of een andere versiering naar keuze!
Wij hopen dat veel mensen deel zullen nemen aan deze lichtjestocht..
Met vriendelijke kerstgroet,
Werkgroep Kerst brede school “De Hoepel” 0475-591414.

 

 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  HUT KOFFER

  T.K. PIRATEN HUT KOFFER OF SCHAT KOFFER L.65 BR.40 H.45 CM IS WEL LEEG BIEDEN MAG V.A. 5 EURO TELF.0475481340 Lees meer
 • Headline 1

  GAS KOOKPLAAT

  T.K. WHIRPOOL INBOUW 4 PITS GAS KOOKPLAAT MET ZWART GLASEN ONDERPLAAT I.PR.ST. VR.PRIJS 60 EURO OF EEN GOED BOD TELF. 0475481340 Lees meer
 • Headline 1

  Op zoek naar wijkhulp

  Hallo, Ik woon in de Kemp in Roermond en binnenkort heb ik een oogoperatie.Ik ben op zoek naar een wijkhulp, om ogen te druppelen en eventueel koffie te drinken. Ik ben heel erg dankbaar voor deze hulp. Een bericht sturen kan via Whatsapp.Mijn telefoonnummer: 0685520828 Vriendelijke groeten Lees meer
 • Headline 1

  HULP voor in huis en tuin, 3 u pr wk, Beegden

  HULP voor in huis en tuin, 3 uur per week, Beegden GEZOCHT voor in Beegden; we zoeken iemand voor 3 uur per week, die op de dinsdagochtend kan helpen met het huis schoonhouden en ook wat lichte werkzaamheden doet in de tuin. Een andere dag in overleg is ook mogelijk. Je kunt joyce@delindegroep.nl mailen of 06-46410316 bellen. Laat een bericht achter en ik bel je zo snel mogelijk terug. Lees meer
 • Headline 1

  HULP voor in huis en tuin, 3 u pr wk, Beegden

  GEZOCHT voor in Beegden; we zoeken iemand voor 3 uur per week, die op de dinsdagochtend kan helpen met het huis schoonhouden en ook wat lichte werkzaamheden doet in de tuin. Een andere dag in overleg is ook mogelijk. Je kunt joyce@delindegroep.nl mailen of 06-46410316 bellen. Laat een bericht achter en ik bel je zo snel mogelijk terug. Lees meer

Laatste reacties