Algemeen

BREDE SCHOOL “DE HOEPEL”, NEER Kerst-Lichtjestocht


Donderdag 20 december 2018 vindt door de straten van Neer een (Kerst)lichtjestocht plaats. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur kan men zich (gratis) inschrijven op de speelplaats van basisschool “De Kwir”.

Ouders, grootouders en kinderen kunnen deelnemen aan deze mooie tocht. Ook mensen die geen kinderen op school hebben mogen deelnemen.
De tocht gaat via - Kwirpad – Engelmanstraat – Hammermolen – Bypass –Rohrstraat – Eiland - Friedesse Molen – Bergerstraat – Engelmanstraat –Parochiekerk – Kerkplein – Hoogstraat – Kwir – en via Kwirbrug weer terug naar school.
Dit is een gezamenlijke activiteit van alle gebruikers van brede school “De Hoepel. In de vorige editie van 2015 liepen ca. 900 mensen mee door een verlicht Neer .
Op een 9-tal locaties is er een stop waar verschillende activiteiten ( er is een levende kerststal; er wordt een verhaal verteld, er kunnen kerstwensjes worden opgehangen, er zal een tentoonstelling van kerststalletjes gemaakt door leerlingen zijn) plaatsvinden. Diverse muzikanten en muziekgezelschappen uit Neer zorgen voor levende muziek op de verschillende halteplaatsen.  
Op iedere locatie is ook een letter verstopt. Alle deze letters vormen samen een woord. Bij inschrijving krijgen de deelnemers een routebeschrijving en de opdrachtkaart.
Bij terugkomst op school kan deze kaart ingeleverd worden en om 20:30 uur worden onder de goede inzenders een aantal prijzen verdeeld. Tussen ongeveer 20:00 uur en 20:30 uur vindt er een feestelijke afsluiting plaats op de speelplaats van de school, waarbij iedereen natuurlijk van harte welkom is. De speelplaats zal in kerstsfeer zijn aangekleed. Iedereen kan tegen betaling genieten van een hapje, een drankje en muziek.

De bewoners die aan der route wonen ontvangen een brief met daarin het verzoek om op donderdag 20 december huis/straat te versieren, zodat de route van de lichtjestocht er mooi feestelijk uitziet. Dit kan met verlichting aan de ramen of huis of waxinelichtjes op de stoep plaatsen etc. Of een andere versiering naar keuze!
Wij hopen dat veel mensen deel zullen nemen aan deze lichtjestocht..
Met vriendelijke kerstgroet,
Werkgroep Kerst brede school “De Hoepel” 0475-591414.

 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Playmobil Wasbox voor paarden

  Playmobil-setje wasbox voor paarden, met paardendouche, productnummer 4193, geheel compleet, nieuwprijs 69,90, zie foto op website Lees meer
 • Headline 1

  Div. Sleutels Gereeedschap

  Te Koop div. Sleutels steek , ring , baco`s voor meer info bel Bert Lees meer
 • Headline 1

  Computerhulp | Reparatie | Installatie | Windows | Linux

  Is uw computer traag en toe aan een herinstallatie of reparatie? Of wellicht heeft u ergens anders computerhulp bij nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bereikbaar op 0640280944. Lees meer
 • Headline 1

  Krantenbezorger in Susteren

  In Susteren ben ik dringend op zoek naar een krantenbezorger voor de ochtendkrant. Het betreft een zogenaamde autoroute die NIET met een fiets te doen is, daar je voor de hele route 26 km nodig hebt. Je moet dus minimaal in het bezit zijn van een brommer. Het zijn plm. 40 kranten die bezorgd moeten worden. De vergoeding voor deze wijk bedraagt ongeveer 325 euro per maand, afhankelijk van het aantal bezorgdagen. Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn. Bij interesse graag contact opnemen op 06 44167808. Lees meer
 • Headline 1

  Luchtslangen

  Luchtslangen 11-15 mm. ca. 25 mtr. Gebruikt en nieuw. Lees meer

Laatste reacties