Muziek

Bondsschuttersfeest in Roggel met optocht en schietwedstrijden


Roggel: Het 316e bondsfeest van de Midden-Limburgse Schuttersbond zal worden gehouden op 25 augustus in Roggel.
Gastgever is Schutterij Sint Petrus Roggel die in het weekend van 23, 24, en 25 augustus haar 475 jarig bestaansfeest viert.
Op 23 augustus zullen in de feesttent vanaf 21.00 uur de klanken schallen van de Duitse partyband “alles klar WOENDERBAAR”. Entree voor deze avond is geheel GRATIS.
Op 24 augustus strijden verenigingen, vriendengroepen, bedrijven, en buurtverenigingen uit Roggel en omgeving om d’n Roggelse “UM” in de vorm van een zeskamp waarbij het schieten met, de zware buks voor volwassenen, en luchtdrukgeweer voor de jeugd, het rode draadspel zal zijn. In de feesttent zal DJ Sensation voor de nodige feeststemming zorgen.
Opgeven voor deelname aan het Oud Roggels Schuttersfeest kan nog tot 21 augustus via sponsoring@schutterijstpetrusroggel.nl of 06-86886797.
Op 25 augustus treffen de schutters van de MLSB zich in Roggel voor het laatste bondsschuttersfeest van dit jaar. Om 13.30 uur vertrek van de optocht waar z’n 18 schutterijen en gildes aan deel zullen nemen. Aansluitend op de officiële opening zullen de solisten- en beoordelingswedstrijden plaatsvinden. Om 15 00 uur start de schietwedstrijd voor de jeugd met de windbuks, en om 16.00 uur starten de volwassenen de strijd om de dag-beker. Zij zullen met de zware buks proberen om alle bölkes van de hark te schieten zonder daarbij te missen.
In de feesttent zal DJ Sensation wederom voor de nodige schuttersmuziek zorgen.
Het feestterrein is gelegen aan de Berkenlaan, nabij de voetbalvelden (huisnummer 10) te Roggel.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Bosch espresso apparaat

  Te Koop: Bosch espresso apparaat type 'benvenuto classic piano' Bosch TCA 529. Apparaat verkeert in goede conditie maar is vervangen door een nieuwere versie Lees meer
 • Headline 1

  Te Koop

  Te koop-Autostoel-Kidsriver Liz Autostoel.Kleur-Taupe.Nieuw prijs was,139euro,nu is voor,90euro.Drie jaar geleden gekocht,niew,Bij opa. Lees meer
 • Headline 1

  Taartschaal op voet

  Taartschaal op voet goudrand 34 cm Lees meer
 • Headline 1

  Taartschaal

  Taartschaal op voet 34 cm Lees meer
 • Headline 1

  KIA Sportage winterbanden set

  Te koop wegens aankoop andere auto, originele Kia Sportage winterbanden set. Set is compleet en kan zo gemonteerd worden. 4 lichtmetalen velgen incl winterband Pirelli 215/70 . Banden zijn slechts 2 winters gebruikt en hebben nog volledig een profieldiepte. Gemonteerd op originele Kia aluminium velgen. Vaste prijs voor de hele set 400,- Alleen afhalen mogelijk. Lees meer

Laatste reacties