Muziek

Bondsschuttersfeest in Roggel met optocht en schietwedstrijden


Roggel: Het 316e bondsfeest van de Midden-Limburgse Schuttersbond zal worden gehouden op 25 augustus in Roggel.
Gastgever is Schutterij Sint Petrus Roggel die in het weekend van 23, 24, en 25 augustus haar 475 jarig bestaansfeest viert.
Op 23 augustus zullen in de feesttent vanaf 21.00 uur de klanken schallen van de Duitse partyband “alles klar WOENDERBAAR”. Entree voor deze avond is geheel GRATIS.
Op 24 augustus strijden verenigingen, vriendengroepen, bedrijven, en buurtverenigingen uit Roggel en omgeving om d’n Roggelse “UM” in de vorm van een zeskamp waarbij het schieten met, de zware buks voor volwassenen, en luchtdrukgeweer voor de jeugd, het rode draadspel zal zijn. In de feesttent zal DJ Sensation voor de nodige feeststemming zorgen.
Opgeven voor deelname aan het Oud Roggels Schuttersfeest kan nog tot 21 augustus via sponsoring@schutterijstpetrusroggel.nl of 06-86886797.
Op 25 augustus treffen de schutters van de MLSB zich in Roggel voor het laatste bondsschuttersfeest van dit jaar. Om 13.30 uur vertrek van de optocht waar z’n 18 schutterijen en gildes aan deel zullen nemen. Aansluitend op de officiële opening zullen de solisten- en beoordelingswedstrijden plaatsvinden. Om 15 00 uur start de schietwedstrijd voor de jeugd met de windbuks, en om 16.00 uur starten de volwassenen de strijd om de dag-beker. Zij zullen met de zware buks proberen om alle bölkes van de hark te schieten zonder daarbij te missen.
In de feesttent zal DJ Sensation wederom voor de nodige schuttersmuziek zorgen.
Het feestterrein is gelegen aan de Berkenlaan, nabij de voetbalvelden (huisnummer 10) te Roggel.
|Doorsturen