Muziek

Blaasmuziek is Cool in Beegden.


Zondagmorgen 18 november vindt de slotpresentatie plaats van het schoolproject “Blaasmuziek is Cool”.
De kinderen uit de groepen 3 en 4 van basisschool St. Martinus hebben samen met muziekdocent Janne Sars deelgenomen aan dit cultuurproject. In vier speciale muzieklessen hebben de kinderen kennis gemaakt met de wereld van de blaasmuziek en de daarbij behorende orkesten en instrumenten.
Op deze ochtend zullen de kinderen met de muzikanten van de jeugdharmonie optreden. Samen worden de muziekwerkjes uitgevoerd, ondersteunt door o.a. boomwhackers, zang en ritme. Ook mogen enkele dirigeermaestro’s het jeugdorkest dirigeren.

Aansluitend vindt ook het Voorspeelmoment plaats waarbij alle leerlingen laten horen wat zij het afgelopen jaar allemaal hebben geleerd. Dit gebeurt in een ontspannen setting in de vorm van een huiskamerconcertje “tussen de schuifdeuren”. Ook zullen de blokfluitleerlingen en de Speelgroep een optreden verzorgen.
Voor belangstellenden is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de nieuwe muziekopleiding en om eens een instrument te proberen. Kortom: de ideale gelegenheid om op een speelse manier kennis te maken met het “samen muziek maken”.

“Blaasmuziek is Cool” vindt plaats a.s. zondag 18 november in gemeenschapshuis ’t Leuke en duurt van 11.00 uur tot ca. 13.30 uur.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Winterbanden

  Winterbanden met stalen velg voor Passat variant. 2x Continental profiel 5,50 en 4,30 2x Bridgestone profiel 5,50 en 4,50 Lees meer
 • Headline 1

  H.Winterjack

  H.Winterjack, Kl.blauw , dik gevoerd, mt. M , in nieuw staat Lees meer
 • Headline 1

  Stripboeken

  Donald Ducks uit de jaren 80,83,85, en 87. Totaal 109 st. Echt iets voor de verzamelaar of voor kado van oma voor het kleinkin! Lees meer
 • Headline 1

  divers oud koperwerk

  allerlei koperwerk en dergelijke per stuk of alles in een keer Lees meer
 • Headline 1

  TV meubel te koop

  Aangeboden stevig TV meubel met veel opbergruimte. Het geheel is 140 cm. breed, 85 cm. hoog, 50 cm. diep. Bovenplateau is draaibaar en ook opklapbaar. Aan de rechterzijde is ruimte voor bijvoorbeeld een stereotoren met platenspeler. Het geheel is nog in zeer goede staat Lees meer

Laatste reacties