Big Band Boesten 40 jaar - Pick Up The Past (theatershow)


Big Band Boesten duikt 40-jarige historie in

Op zaterdag 9 mei 2020 viert Big Band Boesten haar 40-jarig jubileum met een wervelende theatershow in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Tijdens een twee uur durend muziek- en theaterspektakel, met als titel PICK UP THE PAST, komt 40 jaar Limburgse bigband historie aan u voorbij. De show wordt uitgevoerd met medewerking van de volgende artiesten: Rob Reyners (zanger), Renée Steenvoorden (zangeres), Niki van der Schuren (Aerealist/acrobate), Amber Nelissen (zangeres), Stan Peters (zanger), Marlou Obers (zangeres). Op de facebook-pagina van de bigband worden extra’s, zoals een surprise-act tijdens de jubileumshow, bekend gemaakt.

Op 9 mei 1980 bracht Big Band Boesten haar eerste concert ten gehore. Laat je exact 40 jaar later meevoeren in 40 jaar bigband historie in Limburg. De veelzijdige geschiedenis van Big Band Boesten, al 40 jaar onder leiding van Hub Boesten, komt in een ontspannen muzikale avond aan u voorbij. Met gouwe ouwe standards en een reis langs de vele optredens, masterclasses en muzikale producties waar de bigband de basis voor legde. Maar ook met muziek die speciaal voor deze gelegenheid werd gecomponeerd door zes Limburgse jazzmusici. Een niet te missen muzikale show met medewerking van vele artiesten.

Kaarten voor deze jubileumshow ‘Pick up the Past’ zijn te koop via www.theaterroermond.nl voor €15,-. Voor deze theatershow zijn ook speciale VIP-kaarten beschikbaar ter waarde van € 50,-. Bij deze VIP-kaart ontvangt u een speciaal arrangement tijdens de show en een persoonlijke uitgereikte gelimiteerde CD met daarop opnamen van 6 nummers van Big Band Boesten, gecomponeerd door Roel van Wijk, Jo Didderen, Harald Suilen, Bart Rademakers, Renée Steenvoorden en Rob Reyners ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Big Band Boesten.

Volg de voorbereidingen van deze show en de andere activiteiten van Big Band Boesten op www.facebook.com/bigbandboesten of instagram.

|Doorsturen