Sport

BC ONA Neeritter speelweek 16


BC ONA speelweek 16

ONA 1 speelde uit tegen koploper de tram en verloor verrassend met 4 – 2.

Jan Mooren kon tot de stand 54 – 53 nog gelijk op gaan, maar toen was het afgelopen en verloor Jan met een hoogste serie van 17 en 4.91 gemiddeld.
Roy Manders speelde een geweldige partij, maar maakte met nog 13 caramboles te gaan een inschattings foutje en zag de bal op een haar na mis gaan. Zijn tegenstander maakte hier dankbaar gebruik van en maakte met een serie van 40 de partij uit, en verloor Roy met een hoogste serie van 91 en 33.86 gemiddeld de partij.
Aan Sjeng Burhenne de taak om de laatste 2 punten van de wedstrijd e pakken. In de eerste 5 beurten zag het hier niet naar uit en keek Sjeng al tegen een achterstand van 80 caramboles aan. Maar toen kwam Sjeng los en met een mooie serie van 172 waren de rollen ineens omgedraaid, Sjeng zijn tegenstander raakte niks meer en de winst en belangrijker de punten waren binnen. Hoogste serie 172 gemiddelde 20.76.

ONA 2 speelde uit tegen Bie De Vogel en kreeg de eerste gevoelige nederlaag van het seizoen om de oren 7 – 1.
Guus Verheiden speelde slecht en verloor met een hoogste serie van 7 en 0.98 gemiddeld.
Peter Caris speelde prima maar trof een nog veel betere tegenstander en kwam, ondanks een serie van 9 en 2.18 gemiddeld nog flink tekort voor de winst.
Jo v Bilzen had de partij moeten winnen maar miste de laatste gemakkelijke carambole en zag zijn tegenstander de partij uitmaken,. In de gelijkmakende beurt wist Jo toch te scoren en zo werd de eindstand 1 – 1. Hoogste serie 11 gemiddelde 1.88.
Hans Greyn kon bij winst de nederlaag nog enigszins draagbaar maken, maar ook Hans was niet goed en verloor met een hoogste serie van 9 en 1.90 gemiddeld.
|Doorsturen